Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Terme Providence Hotel, Forio - Ischia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Terme Providence Health Beauty 4* -nbsp;Forio dIschia, Insula Ischia, Italia

Hotelul Terme Providence 4* este amplasat intre mare si munte intr-unul dintre cele mai incantatoare locuri din Inschia, golful Citara, renumit pentru proprietatile apelor sale termale. In acest hotel oaspetii pot face aromoterapie in gradina plina de plante sau bai in bazinele cu apa termala. Sursa de apa alcalina care izvoraste direct in gradina hotelului este indicata pentru tratamentul multor afectiuni respiratorii, pentru tratamentul bolilor articulare si ale pielii.nbsp;

Prezentare oficiala hotel: www.providence.it/en

Localizare:nbsp;
Hotelul Terme Providence este amplasat intre mare si munte intr-unul dintre cele mai incantatoare locuri din Ischia, golful Citara, renumit pentru proprietatile apelor sale termale.nbsp;

In fata hotelului se afla plaja publica Spiaggia Cava DellIsola (distanta 220m).

Facilitati hotel:
Restaurant: in acest hotel, oaspetii se pot bucura de cele mai bune preparate din bucataria locala autentica, bazata pe produse proaspete, unde-si pot alege mancarurile preferate dinnbsp; patru meniuri si un bufet bogat in legume, crude sau gatite, preparate dupa retete traditionale.
In fiecare saptamana la masa de pranz de pe terasa, se serveste pizza napoletana facuta in cuptor cu lemnenbsp; sau peste la gratar. Barul de la mare ofera cocktailuri si bauturi racoritoare, cu gustari delicioase, sucuri, ceaiuri, inghetata si deserturi.

Centru Spa:
Wellness: oaspetii pot descoperi placerea masajului anti-stres, Ayurveda, Shiatsu sau reflexul plantar, urmate de rasfatul bailor cu vin rosu sau lapte.
Hotelul pune la dispozitie o piscina Kneipp, o sauna finlandeza, iar plaja este mare, dotata cu sezlonguri si umbrele.

Fitness Sport:
Incepand cu luna Iunie pana in luna Septembrie se face aerobic in apa cu instructor.
Yoga Fitness - pentru o experienta cu adevarat senzoriala exista clase de yoga si tonifiere in gradina Eden of the Senses a hotelului.
Trekking - pentru cei care iubesc drumetiile si mersul pe jos, Ischia ofera patru trasee fascinante printre flora mediteraneana si arhitectura rurala: Craterul insulei, Calea Vechilor Pivnite (o plimbare pentru descoperire podgoriilor si a zonelor vechi precum Candiano si Cyril), Calea Usii Sacre (altarul fecioarei de la Montevergine, cu vedere spre Barano) si in cele din urma, Calea Golfurilor (traseu prin vita de vie si stejari care duce la mica fortareata La Guardiola, cu vedere spre golfurile San Pancrazio, Maronti si Cava Grado).
Snorkeling Diving pentru iubitorii marii si ai activitatilor subacvatice.
Calarie - pentru a descoperi frumusetile insulei si peisaje virgine, se organizeaza excursii calare in mijlocul padurilor si muntilor.

Piscina:
La Terme Providence exista trei piscine: o piscina in aer liber cu izvor termal care atinge o temperatura de aproximativ 40 grade, inconjurat de o gradina mare mediteraneana cu sezlonguri si umbrele de soare, o piscina interioara cu jacuzzi si apa termala la 37 grade si in gradina hotelului, o a treia piscina cu apa dulce, ideala pentru copii dar si pentru adulti. Ambele piscine exterioare sunt cu vedere panoramica.

Facilitati camere:
Pentru un sejur in doi sau cu familia, Hotel Terme Providence 4* ofera 67 camere de diferite dimensiuni, mobilate in stil si culori mediteraneene si cu balcon/ terasa cu vedere la mare, la gradina sau la Muntele Epomeo.
Camerele sunt dotate cu: telefon, TV / SAT, aer conditionat, seif, uscator de par, baie cu cada sau dus.

Tariful nu include taxele de statiune:
De la 1 ianuarie pana la 31 martie si de la 1 noiembrie pana la 31 decembrie:
hotel 3* = 1 eur/persoana/zi
hotel 4* = 1,5 eur/persoana/zi
hotel 5* = 2 eur/persoana/zi

De la 1 aprilie pana la 31 octombrie:
hotel 3* = 2 eur/persoana/zi
hotel 4* = 3 eur/persoana/zi
hotel 5* = 4 eur/persoana/zi

Aceste taxe sunt valabile doar pentru primele 7 nopti de sejur. Ele vor fi achitate de turist direct la receptia hotelului.



Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.