Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Inn Dubai Al-Maktoum Airport

   Dubai


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Alegerea perfectă pentru o escală cu design contemporan lângă Expo 2020! Situat în apropierea zonei Expo 2020, lângă aeroportul internațional Al Maktoum și în apropierea atracțiilor de top, cum ar fi parcul și stațiunile Dubai. Holiday Inn Dubai Al-Maktoum Airport este alegerea perfectă pentru o escală, cu designul său contemporan și spațios. Când vine vorba de mese și divertisment, hotelul este o destinație cu preparate din bucătăria internațională.

Localizare

Centrul comercial Outlet Village este situat la 17 km de cazare, iar Dubai Parks and Resorts se află la 18,3 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, situat la 4 km de Holiday Inn Dubai Al-Maktoum Airport. Proprietatea oferă serviciu gratuit de transfer de la/la aeroport.

Facilitati Hotel

Hotelul oferă o gamă largă de facilități de întâlnire și evenimente ideale pentru călătorii de afaceri, inclusiv trei săli de ședințe, 
o sală de ședințe și o sală de bal.
Profitați de WiFi gratuit, de clubul de sănătate de ultimă generație cu piscină și răsfățați-vă cu facilitățile SPA. 
De asemenea, oaspeții se vor bucura de mesele pe tot parcursul zilei, de lounge-ul din hol și de elegantul bar de sport.

Facilitati Camere

In camera standard, veți avea tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil și un somn bun. 
Va puteti bucura de patul mare, indiferent dacă preferați paturi twin sau king-size, hotelul garanteaza un nivel excepțional de confort.
Pentru un sejur prelungit sau pentru spațiu suplimentar, alegeți una dintre suite.
Aceasta dispunde de o zonă de living separată de dormitor pentru confort și intimitate.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.