Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Byblos Hotel

   Dubai, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta

de la
1115  867 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Byblos Hotel este o proprietate de 4 stele care se află în Dubai și oferă piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Byblos Hotel includ sală de fitness și business center. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Fiecare cameră dispune de minibar și cană-fierbător. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon, cu vedere la piscină, unde oaspeții se pot relaxa în voie. Camerele luminoase de la Byblos Hotel sunt dotate cu mochetă, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Byblos Hotel au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Byblos Hotel oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională și italiană sunt oferite zilnic la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. De asemenea , în cadrul proprietății, există cafenea și snack bar ideale pentru o gustare rapidă.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj sau la saună. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, coafor, precum și o întreagă gamă de tratamente faciale pentru toate tipurile de ten. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Byblos Hotel amatorii de divertisment pot juca darts sau biliard. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Seara, Byblos Hotel organizează spectacole cu muzică live și discotecă. În anumite seri există show-uri karaoke.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei. Pentru cei mai mici Byblos Hotel oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Byblos Hotel poate furniza informații turistice.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Al Maktoum, situat la o distanță de 23 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Byblos Hotel sunt: Staţia de metrou Dubai Internet City - 500 m, Emaar Business Park - 900 m, Airbus Defence and Space - 1,0 km.


Restaurante:
Murjan Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: Bufet și à la carte
Kung Korean Restaurant - Bucătărie: coreeană, Meniu: à la carte
Al Dnete Italian Restaurant - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Staţia de metrou Dubai Internet City - 0,5 km
Emaar Business Park - 0,9 km
Airbus Defence and Space - 1 km
Cisco Systems International BV - 1 km
Hewlett-Packard Middle East - 1 km
Universitatea Wollongong din Dubai - 1,1 km
Universitatea Middlesex din Dubai - 1,2 km
Microsoft Dubai - 1,2 km
Eton Institute - Dubai - 1,2 km
Satul Cunoaşterii - 1,3 km
Mall of the Emirates - 3,5 km
The Montgomery, Dubai - 3,5 km
The Walk at JBR - 4,7 km
Turnul Burj Al Arab - 5 km
Aquaventure Waterpark - 6,7 km
Dubai Autodrome - 8,5 km
Gurunanak Darbar Sikh Temple - 10 km
City Walk Mall - 15 km
Dubai Mall - 15 km
Dubai Aquarium & Underwater Zoo - 15 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Al Maktoum - 23 km
Aeroportul Internaţional Dubai - 25 km
Aeroportul Internaţional Sharjah - 43 km

Facilitati

Bar
Seif
Minibar
Balcon
Fitness
Lift
Schimb valutar
Cafenea
Darts
Umbrele de soare
Magazine
Telefon
Foehn
Concierge
Birou
Snack bar
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Aer condiționat
Terasă
3 restaurante
Room service - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Babysitting - cu plata
Masaj - cu plata
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Cameră de jocuri
Zonă pentru fumători
Magazin de suveniruri
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Sală de conferințe - cu plata
Canale TV pentru copii
Sală de fitness
Prosoape pentru piscină
Facilități călcat
Vedere la piscină
Muzică/ spectacole live
Servicii de înfrumusețare
Coafor - cu plata
Piscină exterioară (deschisă tot anul)
Lounge SPA
Saună
Spa/ centru wellness
Cameră cu aburi
Piscină încălzită
Fierbător
Business centre - cu plata
Parcare la proprietate
Tratamente faciale - cu plata
Mochetă
Discotecă
Karaoke - cu plata
Vedere la oraș
Fier de călcat
Halat de baie
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă
Manichiură & pedichiură - cu plata

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.