Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vasia Resort

   Heraklion


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat în pitorescul sat Sisi, la 45 km de aeroport şi la 25 km de staţiunea Agios Nikolaos. Alegând acest hotel veţi avea şansa de a descoperi frumuseţiile modului de viaţă cretan. Hotelul Sentido Vasia Resort Spa este un hotel ideal pentru familii, cupluri, precum şi pentru iubitorii de spa şi gastronomie. Facilități hotel: Hotelul Sentido Vasia Resort se remarcă prin serviciile de înaltă calitate pe care le oferă. Printre serviciile oferite se numără: recepţie, 4 restaurante, 4 baruri, 2 cluburi, exchange, acces la internet wifi in lobby, servicii de spălătorie, serviciu de rent a car, parcare, săli de conferinţe, programe de animaţie. Pentru cei care doresc să aibă parte de o vacanţă activă , hotelul pune la dispoziţie 7 piscine, activităţi sportive zilnice, teren de fotbal, teren de tenis iar pentru cei care doresc să aibă parte de momente de relaxare vor avea la dispoziţie un centru spa. Pentru cei mici există facilităţi precum: piscină pentru copii, mini club (4-12 ani) şi programe de animaţie. Facilități camere: Acest hotel dispune de 300 de suite şi camere elegante concepute pentru a oferi confort excepţional. Acestea sunt moderne, frumos mobilate şi oferă facilităţi precum: mini-frigider, uscător de păr, seif, LCD+tv, aer condiţionat, telefon cu linie directă. Plaja: Plaja se află la o distanţă de 900 m faţă de hotel, însă există un shuttle bus gratuit de 3 ori pe zi către plaja Bufos. Puncte forte: - Facilităţi pentru copii - Ideal pentru familiile cu copii cât şi pentru cupluri - 7 piscine - Shuttle bus gratuit până la plajă - Programe de divertisment

Localizare

Hotelul este situat in pitorescul sat pescaresc Sissi, la o distanta de 42 km de Heraklion, 25 km de Agios Nikolaos, iar aeroportul international din Heraklion este la o distanta de aproximativ 35 de minute (39,3 km).

Facilitati hotel

Resortul Vasia pune la dispozitia turistilor sapte piscine exterioare cu apa dulce, amfiteatru, activitati zilnice sportive, teren de fotbal (5x5), programe de animatie, centru Spa, restaurant principal (bufet), trei restaurante a la carte, pool bar, lobby bar, night club, internet Wi-Fi gratuit in zonele comune, receptie nonstop, transfer gratuit la plaja Bufos 900m (de 3 ori pe zi), serviciu de spalatorie (cost suplimentar), camera de bagaje, inchirierea de masini sau a altor mijloace de transport, medic la cerere (contra cost), serviciu de transfer de la si/ sau la aeroport (cost extra), sala de conferinte si sedinte.

Facilitati camera

Toate camerele resortului sunt spatioase si confortabile, elegant decorate, au mobilier de culoare inchisa, geamuri din tavan pana in podea la balcon, astfel intra si foarte multa lumina naturala. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD, internet Wi-Fi sau prin cablu (cost extra), telefon direct (cost suplimentar), acces internet (contra cost), minibar (contra extra), baie privata spatioasa cu dus sau cada, uscator de par, accesorii de baie, balcon sau terasa mobilata cu vedere munti, la gradina sau la piscina.

Activitati/Divertisment

Pentru distractie si relaxare, oaspetii au la dispozitie sapte piscine cu apa dulce in aer liber, amfiteatru, activitati sportive zilnice, teren de fotbal 5x5, vizualizarea in direct a tuturor evenimentelor sportive importante, disco - tematica petreceri (cost suplimentar), echipa de animatie, program de animatie inclusiv divertisment de zi si de seara, centrul Spa (contra cost).

Facilitati pentru copii

Oaspetii cei mici dispun de Kids Spa (contra cost), piscina exterioara pentru copii, Mini Club (4-12 ani), loc de joaca, patuturi pentru copii (la cerere).

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.