Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Triton Hotel

   Malia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie: la cca. 300 m de plaja, in apropiere de centrul statiunii Malia, la 32 km de Heraklion


Nr. total camere: 85 de camere in 5 cladiri


Facilitati hotel :receptie, restaurant, TV la barul de la piscina, lobby, bar, internet prin cablu ( contra cost ) , piscina, umbrele + sezlonguri gratuite la piscina


Facilitati camere:telefon, radio, balcon sau terasa, TV, frigider ( contracost ) , AC ( la cerere si conatra-coat ), seif( coantra-cost ), tenis de masa si biliard( contra-cost ) .


CONCEPT ALL INCLUSIVE


07.30– 09.30 mic dejun bufet


12.30– 14.00 pranz bufet , vin local, bere locala draft, bauturi racoritoare


19.30 – 21.00 cina bufet, vin local, bere locala draft, bauturi racoritoare




10.00-20.00 bauturi racoritoare la barul de la piscina , vin local, bere locala draft, ouzo, raki


15.00-17.00 cafea la filtru, ceai, prajiturele



Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.