Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Santa Marina Resort

   Heraklion


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Santa Marina Resort este situat pe plaja lungă și cu nisip din Amoudara, la doar 5 km distanță de Heraklion, cel mai mare oraș și capitala administrativă a Cretei. La doar câteva minute distanță puteți vizita situri arheologice celebre precum Knossos și peisaje de frumusețe naturală. Amoudara este un mic sat de vacanță din prefectura Heraklion, situat pe a doua cea mai lungă plajă de nisip din Creta.In Amoudara veți găsi o varietate de magazine, de suveniruri, supermarketuri, baruri, cluburi de noapte, restaurante, hoteluri, studiouri și apartamente. Hotelul oferă o gamă largă de facilități, unde oaspeții noștri se pot bucura de activități sportive și de divertisment pe tot parcursul zilei. În grădinile luxuriante veți găsi liniște și relaxare, în timp ce în zona e piscină spațioasă și pe plajă puteți încerca diverse sporturi marine și acvatice. În plus, se pot încerca programele și serviciile spa, oferite de personalul profesionist. Datorită locației sale centrale, Hotelul Santa Marina reprezinta locul ideal pentru efectuarea multor excursii interesante pe insulă. Oaspetii hotelului vor dispune de 208 camere, bungalouri și apartamente care vor oferi tot confortul necesar pentru un sejur plăcut și o vacanță de vară de neuitat. Facilitati camere: Acest hotel pune la dispozitia oaspetilor sai camere frumos decorate si mobilate cu facilitati precum:aer condintionat, linie telefonică directă, baie cu cada sau dus, uscator de par, TV-satelit, minifrigider.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.