Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nostos Boutique Hotel

   Heraklion


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Bali este un sat mic şi pitoresc din zona Rethymnon, situat la doar 40 km distanță de Heraklion.Bali este o stațiune modernă cu o mare varietate de taverne, restaurante, magazine, o școală de scufundări, baruri, discoteci, clinică și farmacie.  Localizare Hotelul Nostos Boutique este situat în staţiunea Bali, locaţie ideală pentru o vacanţă relaxantă.  Facilitățile hotelului Hotelul oferă oaspeţilor săi servicii şi facilităţi de calitate precum: recepţie, restaurant, grădină, terasă, piscină cu şezlonguri şi umbreluţe, room service, seif (contra cost) , servicii de spălătorie, cameră de depozitare bagaje, acces la internet. Posibilitatea oaspeţilor de a practica sporturi nautice (contra cost).  Facilitățile camerelor Toate camerele acestei unităţi de cazare au fost recent renovate şi sunt dedicate confortului şi plăcerii.Acestea sunt dotate cu facilităţi precum: baie cu cadă sau duş, uscător de păr, aer condiţionat, telefon, minibar, acces la internet, seif( contra cost).  Facilități pentru copii Pentru cei mici există facilităţi precum: loc de joacă pentru copii şi cărţi pentru copii.  Plaja Plaja cu nisip, este situată lângă hotel şi este dotată cu şezlonguri, umbreluţe, precum şi un bar unde oaspetii se pot relaxa servind o băutură răcoritoare

Localizare

Hotelul Nostos Boutique este situat în staţiunea Bali, locaţie ideală pentru o vacanţă relaxantă.

Facilitati hotel

Hotelul oferă oaspeţilor săi servicii şi facilităţi de calitate precum: recepţie, restaurant, grădină, terasă, piscină cu şezlonguri şi umbreluţe,  room service, seif (contra cost) , servicii de spălătorie, cameră de depozitare bagaje, acces la internet. Posibilitatea oaspeţilor de a practica sporturi nautice (contra cost).

Facilitati camere

Toate camerele acestei unităţi de cazare au fost recent renovate şi sunt dedicate confortului şi plăcerii.Acestea sunt dotate cu facilităţi precum: baie cu cadă sau duş, uscător de păr, aer condiţionat, telefon, minibar, acces la internet, seif.

Facilitati copii

Pentru cei mici există facilităţi precum: loc de joacă pentru copii şi cărţi pentru copii.

Plaja

Plaja cu nisip, este situată lângă hotel şi este dotată cu şezlonguri, umbreluţe, precum şi un bar unde oaspetii se pot relaxa servind o băutură răcoritoare.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.