Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vincci Seleccion Posada del Patio, Malaga

   Malaga, Spania Vezi locatia pe harta

de la
2826  2481 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.05.2024 - 26.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Posada del Patio este un hotel de 5 stele, situat în centrul orașului Málaga, cu o piscină pe acoperiș și Wi-Fi gratuit. Are o expoziție fascinantă de obiecte istorice.

Toate camerele sunt dotate cu produse de bun venit, seif și TV cu ecran plat. Acestea au un design contemporan și includ o baie modernă.

Vincci Selección Posada del Patio oferă, de asemenea, experiența exclusivă Essence, cu camere situate separat pe un etaj independent. Unele dintre serviciile oferite pentru aceste camere includ apă îmbuteliată zilnic, presă zilnică națională și internațională și o terasă privată. De asemenea, sunt disponibile gustări și băuturi.

Rămășițe arheologice importante au fost găsite sub Vincci Selección Posada del Patio. Acestea includ o parte din zidurile arabe ale orașului, pe care oaspeții le pot vizita de la hotel.

Restaurante Entremuros servește preparate din bucătăria mediteraneană nouvelle. Micul dejun al hotelului include produse pentru celiaci. Hotelul are, de asemenea, un bar elegant.

Posada del Patio se află la doar 10 minute de mers pe jos de gara de mare viteză AVE. Catedrala și Muzeul Picasso sunt la 500 de metri.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.