Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vincci Aleysa Hotel, Benalmadena

   Benalmadena, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel tip boutique este situat la malul mării şi are piscină în aer liber, cadă cu hidromasaj şi vedere la Marea Mediterană. Oferă acces direct la plaja Las Gaviotas din Benalmádena, iar toate camerele spaţioase au vedere la mare.

Camerele moderne de la Vincci Selección Aleysa includ aer condiţionat, TV LED cu ecran de 42 inch şi canale prin satelit, precum şi CD/DVD player. De asemenea, acestea au seif pentru laptop, un mic frigider şi fierbător electric. Băile elegante includ articole de toaletă, halat şi papuci.

La cerere, se organizează cursuri gratuite de yoga şi pilates în grădina hotelului, cu vedere la mare. Vincci Selección Aleysa pune la dispoziţie maşini gratuite, la cerere.

Restaurantul Hotelului Vincci Selección Aleysa Boutique & Spa oferă mâncăruri internaţionale. Micul dejun include mâncăruri fără gluten. Hotelul are snack bar, terasă şi lounge bar.

Hotelul se află la 1,5 km de portul de agrement Puerto Marina, unde există un centru comercial şi mai multe baruri şi cluburi. Terenul de golf Torrequebrada este la mai puţin de 10 minute de mers cu maşina.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.