Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ona Club Benavista, Estepona

   Estepona, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Ona club Bena Vista se afla la 16,5 km de Estepona. Plaja Saladillo este la 5 minute de mers pe jos, iar Terenul de golf Quinta este la 14 km, iar Aeroportul Malaga este la 40 de minute cu masina.

FACILITATI
Oaspetii Ona Club Bena Vista Hotel se bucura, de asemenea, de o piscina in aer liber.Profitati de o terasa, o gradina si o biblioteca la Ona Club Bena Vista. Oaspetii se pot conecta la WiFi in camera (contra cost).
De asemenea, te vei bucura de avantaje precum:
2 piscine in aer liber si o piscina pentru copii
Asistenta pentru tur/bilete si seif la receptie
Recenziile oaspetilor spun lucruri grozave despre plaja

RESTAURANT
In fiecare dimineata, oaspetii sunt asteptati la restaurant pentru a servi micul dejun. Mancarurile local sunt servite in restaurantul gastronomica. Mai multe restaurante sunt in apropiere cum ar fi Neli gs Gastro Cafe Restaurant, La Grappa Restaurant si Shahrazad Persian.

CAMERE
Apartamentele au 1, 2 sau 3 dormitoare si 1 sau 2 bai cu articole de toaleta gratuite si uscator de par. Zonele de relaxare au canapea si TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Chicinetele sunt dotate cu cuptor si cuptor cu microunde. Unele apartamente au masina de spalat.
Apartamentele sunt spatioase si bucataria bine utilata: frigider, cuptor si cuptor cu microunde. Sunt disponibile TV prin satelit si DVD player. Fiecare apartament are cel putin un dormitor, living cu canapea extensibila, baie si gradina privata sau balcon orientat spre sud.
Apartament cu 1 dormitor (4 adulti) (44 mp)
Apartament cu 2 dormitoare (6 adulti) (56 mp)
Apartament cu 1 dormitor(44 mp)
Apartament cu 2 dormitoare(56 mp)
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.