Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lima Hotel - Adults Only, Marbella

   Marbella, Spania Vezi locatia pe harta

de la
2707  2323 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.06.2024 - 03.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel modern se află la doar 100 de metri de plajă, în prestigioasa staţiune Marbella de pe Costa del Sol - ideal pentru un sejur relaxant sub soarele andaluz. Hotelul Lima este situat chiar în afara fermecătorului centru vechi al staţiunii Marbella, unde puteţi să vă plimbaţi pe străzile vechi, înguste şi să vizitaţi buticurile sale exclusive. Petreceţi-vă ziua pe plajă sau îndreptaţi-vă spre elegantul port de agrement Puerto Banús, aflat la doar 5 minute. Bucuraţi-vă de vederi peste staţiune din confortul de pe terasa de pe acoperişul Hotelului Lima. Apoi vă puteţi relaxa în faţa televizorului, înainte de un somn bun în camera dvs. spaţioasă.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.