Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday World Resort, All Inclusive, Tobogane, Benalmadena

   Benalmadena, Spania

de la
1278  1259 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.11.2024 - 10.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Holiday World Resort din Benalmadena ofera piscine comune în aer liber şi parc acvatic pentru copii. Holiday World Resort este un complex hotelier de 4 stele, situat la o plimbare de 5 minute de plaja din Benalmádena. În plus, complexul are sală de gimnastică şi centru spa care oferă o serie de tratamente.

Toate camerele de la Holiday World Resort oferă aer condiţionat, TV cu ecran plat şi terasă.

Holiday World Resort are restaurant tip bufet, sală de jocuri, bar şi club de noapte cu divertisment de seară. De asemenea, există salon de coafură şi magazin de cadouri. Personalul de la recepția cu program nonstop poate facilita servicii de închiriere auto.

Complexul asigură serviciu de închiriere de biciclete. Portul de agrement Selwo se află la 6 km de complexul Holiday World Resort, iar portul de agrement din Benalmádena este la 15 minute de mers cu maşina. Aeroportul oraşului Málaga este la 24 km de proprietate.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.