Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cortijo del Mar Resort, Estepona

   Estepona, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Cortijo Del Mar Resort din Estepona este un complex elegant ce se află situat în regiunea Costa del Sol, la mai puţin de 10 minute de mers cu maşina de portul de agrement Puerto Banús. Oferă apartamente moderne, cu WiFi gratuit și TV cu ecran plat, situate în jurul unei piscine.

Fiecare apartament de la Cortijo del Mar Resort are aer condiţionat şi un decor modern elegant. Toate oferă terasă mare sau grădină.

Bucătăriile din apartamente includ cuptor şi cuptor cu microunde. Aveți, de asemenea, la dispoziție mașină de spălat, mașină de spălat vase și aparat de cafea. Sunt oferite 2 băi cu duș sau cadă cu hidromasaj.

Cortijo del Mar se află la 20 de minute de mers cu maşina de centrul oraşului Marbella, oferind și acces facil la autostrada AP7. Aeroportul Málaga este situat la 50 de minute de mers cu mașina. La cerere și la un cost suplimentar, aveți la dispoziție un serviciu de transfer.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.