Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Family Belvedere

   Bodrum, Turcia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferind amplasare privilegiată pe dealurile Yalikavak, acest hotel oferă vedere panoramică la Peninsula Bodrum și Marea Egee.

Categorie:
3*

Localizare:
Atracțiile populare din apropiere includ centrul orașului Bodrum, la 17 km; elegantul oraș Yalikavak cu străzile animate cu restaurante și magazine este la 1 km de Hotelul Family Belvedere.


Cu un loc privilegiat pe Dealurile Yalikavak, acest hotel oferă vedere panoramică asupra Peninsulei Bodrum si la Marea Egee. Family Belvedere oferă o piscină mare în aer liber.

Camerele cu aer condiționat de la Family Belvedere Hotel se deschid pe balcoane private spațioase, majoritatea având vedere la împrejurimi. Există o zonă de relaxare echipată cu un televizor și băi cu cadă.

Oaspeții se pot bucura de specialități tradiționale din Regiunea Egee și de unele clasice internaționale la restaurantul hotelului. Băuturi răcoritoare și băuturi locale sunt servite la bar.

Atracțiile populare din apropiere includ Bodrum City Center, situat la 17 km. Parcarea este gratuită.



Activitati

Minimarket, Fotograf, doctor, Mini Club, Teren de joacă, Animatie (jocuri la piscină în timpul zilei, tenis de masă și darts, Amfiteatru, grădină, sală TV, masaj, fitness, saună, jaccuzi (plătit)

Piscină de relaxare în aer liber, Piscină pentru copii, Fitness, Tenis de masă, Dart, Biliard, fotbal de masă (pin ball), hochei aerian, sporturi nautice (la cerere), sală de fitness, piscină cu aquapark.

Facilitati

Adecvat pentru copii
Aqua park
Umbrela si sezlonguri pe plaja
Piscină
Centru SPA

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.