Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Minivacanta 1 Decembrie in CAPPADOCIA

   Cappadocia

899  749 
Vezi detalii

Descriere

Minivacanta 1 Decembrie in CAPPADOCIA 

Perioada propusa: 29 Noiembrie - 3 Decembrie 2022


Zbor Turkish Airlines:
Bucharest (‏OTP) → Istanbul  10:10 - 12:35 / Istanbul  → Kayseri: 14:25 - 15:50
Kayseri → Istanbul 16:35 - 18:10 / Istanbul → Bucharest (‏OTP): 19:45 - 20:00


Cappadocia este fără îndoială unul dintre acele locuri impresionante care trebuie vizitat măcar o dată de către fiecare călător pasionat.

Din experiența grupurilor anterioare pe care le-am organizat aici, Cappadocia pare să fascineze. Și pe bună dreptate.

Dacă în plin sezon Cappadocia primește milioane de vizitatori, noi ne propunem să furăm startul și să ajungem acolo din nou la început de vară si la inceput de toamna,  într-o perioadă potrivită explorării la pas. Și aceasta cu o atenție deosebită pentru sănătatea fiecăruia dintre noi, un aspect cheie al vremurilor prin care trecem.

Grupul îl va avea din nou ca însoțitor pe Iulian Nichita, cel care pregătește de fiecare dată cele mai frumoase povești ale locului. Așadar, pregătiți-vă de împachetat pentru o minivacanța altfel, pentru că:

🎯Vedem Cappadocia altfel, posibil (încă) neaglomerată, ghizi locali și însoțitor permanent de grup – Iulian Nichita- (geograf - ecolog, fost profesor, cu informații și zâmbet la purtător)

🎯Cappadocia este pe listele UNESCO atât pentru patrimoniul natural cât și pentru cel cultural, importanța pe care acest loc îl are în istoria întregii omeniri fiind incontestabilă.

🎯Avem parte de 5 zile active cu peisaje cu adevărat uluitoare, sate sculptate în stânci multicolore, galerii misterioase, zbor cu balonul cu aer cald

🎯Am gândit detaliile turului având mereu în minte siguranța și sănătatea întregului grup

🎯Programul este unul echilibrat, oferind și timpul necesar pentru plimbări individuale/ relaxare, pe lângă un program complet de activități/vizitare

🎯Specific Turciei, mâncarea este savuroasă, mirosurile, culorile și ospitalitatea contribuind la o experiență completă.

🎯Echipele ZepelinTour și DanubeEscapes au experiență de peste 10 ani în domeniul turistic, organizare de grupuri/evenimente.

Această excursie este organizată în perteneriat cu Danube Escapes, cu care am avut ocazia să explorăm o bună bucată de lume de-a lungul timpului.
==========================

Descriere program Circuit Cappadocia:

Date de călătorie:
✈️ Plecare: 29 Noiembrie 2022


🕐 Ziua 1
Intâlnire la aeroportul Henry Coandă și decolare pe ruta București- Istanbul- Kayseri cu compania Turkish Airlines, cu escală în Istanbul.
După transferul la Goerme și cazarea la hotel ne petrecem prima zi bucurându-ne de atmosfera aparte a acestui oraș străvechi. Timp liber pentru plimbări, cumpărături și orice mai e nevoie.

🕐 Ziua 2
Ne trezim de dimineață, pentru că astăzi vom prinde răsăritul... din balon. Un mod aparte de a admira măreția acestui loc unic. Zborul propriu-zis durează 60 de minute. După, ne întoarcem la hotel pentru micul dejun.
Restul zilei va fi plin- pornim pe cărările circuitului roșu, care include Muzeul in aer liber Goreme, Castelul Uchisar, satul Cavusin - unul dintre cele mai vechi din Cappadocia, Valea Îndrăgostitelor (perfect pentru instagram și alte selfie-uri), Hornurile Zânelor, Valea Cămilelor sau Valea Imaginației
Prânzul este inclus. Sosire la hotel după ora 17:00.

🕐 Ziua 3
Iarăși o zi plină- admirăm panorama orașului Goreme și vizităm unul dintre orașele subterane- Derinkuyu. În circuitul de astăzi avem o listă lungă și spectaculoasă- Derinkuyu, craterul și lacul Nar, Valea Ihlara, satul Belisırma, mănăstirea Selime, Yaprakhisar, Valea Porumbeilor- Schisar.
Prânzul este inclus. Sosire la hotel după ora 17:00.

🕐 Ziua 4
Prima parte a zilei este liberă, dar dacă energia ne permite 😉, putem opta pentru activități variate pe care le putem organiza la fața locului (trekking, MTB, etc). După amiază avem parte de adrenalină offroad- tur spectaculos cu ATV-urile printre văiugile care împânzesc acest loc minunat.

🕐 Ziua 5
Ne vom trezi de de dimineață și dacă avem timp facem o ultimă plimbare după suveniruri. Mergem la Aeroportul din Kayseri si ajungem la Bucuresti dupa o escala în Istanbul.
==========================

Costul turului este de ✅ 699 Euro (loc în cameră dublă) și 749 EUR (cameră single)*
*pentru un grup de peste 10 persoane. Dacă sunt mai puțin de 10 participanți, costul se majorează cu 50 Euro.

Tariful include:
✅ Zbor dus- întors- Turkish Airlines
✅ Bagaj de mână și bagaj de cală
✅ Transfer aeroport
✅ Transport bus privat pentru toate activitățile menționate
✅ Cazare 4 nopți hotel in Goreme cu mic dejun inclus
✅ Prânzurile în zilele 2 și 3
✅ Red Tour, Green Tour, plimbare ATV-uri
✅ Însoțitor de grup pe toată perioada turului- Nichita

Tariful NU include:
 Zbor cu balonul cu aer cald: 220 EUR/pers la rezervare, de formalitati ne ocupam noi.
======================================

Condiții de plata:
- integral la rezervare

Condiții de anulare:
• dacă circuitul este anulat de organizator, în urma impunerii unor restricții de circulație și anulării zborului
În cazul puțin probabil în care acest lucru se va întâmpla, suma achitată este integral rambursabilă în circa 60 de zile, timp necesar companiei aeriene Turkish Airlines pentru a procesa rambursul.
• dacă anularea este voluntară:

Dacă, din orice motiv, doriți să anulați, sumele achitate nu se restituie.

Pentru siguranță vă recomandăm cu tărie încheierea unei asigurări medicale si storno / care acoperă și îmbolnăvire COVID. Va putem ajuta cu ea, dati-ne de veste.
=================

Condiții de călătorie în Turcia:
1. Pasaport valid 150 zile
Este necesar pașaport cu o valabilitate de minimum 150 zile la momentul intrării în Turcia.
2. RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:
Potrivit hotărârii autorităților competente din Republica Turcia, începând cu data de 1 iunie 2022, NU mai este necesară prezentarea certificatului care să ateste vaccinarea împotriva COVID-19, dovada trecerii prin boală sau testarea RT-PCR ori antigen la niciunul din punctele vamale de intrare în această țară (aerian, terestru și naval).
De asemenea, a fost eliminată obligativitatea completării formularului PLF la intrarea în Turcia.
In functie de scenariul din Noiembrie, nu excludem ca pot fi luate masuri suplimentare la intrarea in Turcia, motiv pentru care recomandam cu tarie incheierea unei asigurari de calatorie la momentul rezevarii (va putem ajuta cu ea).

1. Toate recomandările de călătorie Zepelin Tour sunt făcute în conformitate cu reglementările internaționale și ținând cont de condițiile de călătorie publicate de Ministerul Afacerilor Externe pe www.mae.ro
2. Prin acceptarea contractului/ plata avansului clientul își asumă faptul ca s-a informat despre reglementările în vigoare, dar și despre faptul că acestea se pot modifica în orice moment.
3. Prin acceptarea contractului/ plata avansului clientul îsi asumă faptul că pot interveni restricții suplimentare - de exemplu, dar fără a se limita la: introducerea obligativității de a efectua un test COVID înainte de plecare, creșterea numărului de cazuri nou confirmate în țara de destinație și includerea ei pe lista galbenă (cu autoizolare la retur), limitarea unor servicii din hotel (închidere centre SPA, locuri de joacă etc). Aceste restricții nu implică posibilitatea de a anula călătoria fără penalizare și rambursarea sumei achitate.
4. Clientul are dreptul la ramburs numai în situația în care restricțiile de călătorie impuse de autorități duc la anularea zborului/ închiderea totală a granițelor.
5. Informații oficiale despre condițiile de călătorie pot fi consultate aici. Informațille sunt updatate constant.
www.mae.ro

Servicii incluse

✅ Zbor dus- întors- Turkish Airlines ✅ Bagaj de mână și bagaj de cală ✅ Transfer aeroport ✅ Transport bus privat pentru toate activitățile menționate ✅ Cazare 4 nopți hotel in Goreme cu mic dejun inclus ✅ Prânzurile în zilele 2 și 3 ✅ Red Tour, Green Tour, plimbare ATV-uri ✅ Însoțitor de grup pe toată perioada turului- Nichita

Detalii

  • Tip serviciu: Pachet
  • Transport: avion
  • Plecare din: Bucuresti
Servicii
Perioada
Pret
Plata
Anulare
Status
Rezervare