Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aventura in India - Triunghiul de Aur si Amritsar - grup insotit de Iulian Nichita

   India

1699 
Vezi detalii

Descriere


Aventură în India - Triunghiul de Aur si Amritsar  
Delhi (1 noapte) – Amritsar (1 noapte) – Delhi (2 nopti) – Agra (1 noapte) - Jaipur (2 nopti)Se numește triunghi pentru că cele 3 orașe principale - Delhi, Agra și Jaipur - formează un triunghi echilateral perfect. Se numește  "de aur"  pentru că oferă tot ce se poate mai bun din frumusețea și diversitatea Indiei.
Am adăugat circuitului clasic si Amritsar și ceremonia din Granița Wagah, un spectacol teatral impresionant, cu elemente de dramă și patriotism, unde forțele militare ale Indiei și Pakistanului se “războiesc” în fiecare zi.

 În octombrie, plecăm în India.

 • Zbor Qatar cu escală în Doha
 • 7 nopți cazare cu demipensiune în hoteluri de 4 *
 • Delhi (1 noapte) – Amritsar (1 noapte) – Delhi (2 nopti) – Agra (1 noapte) - Jaipur (2 nopti)
 • Grup însoțitor Iulian Nichita  + ghid local vorbitor de limbă engleză

Orar de zbor:
15 octombrie Bucuresti - Doha // Doha -  New Delhi  11:00 - 15:30 // 20:15 - 02:55
24 octombrie  New Delhi- Doha // Doha - București 04:20 - 05:55 // 09:10 - 14:00
 
🇮🇳 Ziua 1 -  15/16 octombrie: SOSIRE LA DELHI
Întâlnire cu ghidul la aeroportul Otopeni, în data de 15 octombrie la ora 07:30. Decolăm la ora 11:00 și, după o escală în Doha, sosim la aeroportul din Delhi. Aici veți fi întâmpinați de către reprezentantul local. Transfer la hotel, check in si odihnă.  Mic Dejun inclus.
După amiază vizităm Delhiul Vechi, inclusiv Moscheea Jama, urmată de o plimbare cu ricșa prin straduțele înguste ale Vechiului Delhi, zona Chandi Chowk. Ne oprim pentru fotografii la Fortul Rosu.
 • Jama Masjid/ Moscheea Jama, una dintre cele mai mari moschei din India. Moscheea Jama are două porți mari, două minarete, și este construită cu gresie roșie și marmură albă , cu diferite simboluri ce combină arta islamică cu cea hindusă.
 • Zona Chandni Chowk, una dintre cele mai vechi și cele mai aglomerate piețe din Delhi, India. Chandni Chowk este un loc plin de viață, cu străzi înguste și pline de activitate comercială, unde se găsesc o varietate de magazine, restaurante, temple și monumente istorice. Este cunoscut pentru atmosfera sa vibrantă, bucatele delicioase și istoria sa bogată. Chandni Chowk este un adevărat paradis pentru fotografi, mai ales în zona pieței de mirodenii.
 • Fortul Roșu. Fortul Roșu din New Delhi a fost construit de împăratul mogul Shah Jahan și a servit ca reședință imperială a dinastiei mogule în perioada sa de glorie.  Este un monument impresionant și încărcat de istorie, cu o arhitectură impunătoare care servește drept mărturie a trecutului bogat al Indiei.
Cina la hotel. Cazare în Delhi.

🇮🇳 Ziua 2 - 17 octombrie: DELHI - AMRITSAR
Trenul Swarna Shatabdi 12029 de la New Delhi la Amritsar are nevoie de 6 ore și 20 de minute pentru a parcurge distanța de 448 km. Trenul pleacă din New Delhi la ora 7:20 AM și ajunge în Amritsar la ora 01:40 PM în aceeași zi.

După sosirea în Amritsar, după prânz, vom merge 30 km în afara orașului pentru a vedea "ceremonia retragerii".  Ceremonia de la granița Wagah este un spectacol teatral impresionant, unde forțele militare ale Indiei și Pakistanului se angajează într-o serie de mișcări coregrafiate și ceremoniale pentru a marca închiderea frontierei. Cu elemente de dramă și patriotism, acest spectacol aduce în prim plan o rivalitate amicală și o demonstrație de forță simbolică, oferind o experiență dramatică pentru spectatorii de pe ambele părți ale graniței.
Seara, revenim în Amritsar pentru a vizita Templul de Aur și a ne bucura de „Ceremonia Palki”.
Cina si cazare în Amritsar.
 
🇮🇳 Ziua 3 - 18 octombrie: AMRITSAR - DELHI
Dimineața începe cu o vizită la Templul de Aur.
Amritsar - orașul sfânt al sikhilor, a crescut de la un lac sătesc sacru la un centru spiritual temporal al culturii sikh. Orașul își trage numele de la bazinul Amritsar (Bazinul de Nectar), care a fost construit de cel de-al patrulea preceptor religios al credinței Sikh. Templul de Aur sau Darbar Sahib este cel mai sacru templu pentru sikhs, un simbol al măreției și puterii poporului sikh din întreaga lume.
Vor urma vizite la Jallianwala Bagh și Durgiyana Temple din apropiere. La finalul zilei - transfer pentru îmbarcarea în trenul spre Delhi, cu plecare la ora 17:00 și sosire la ora 23:00 la Delhi. Cină la pachet, în tren. Seara se încheie cu sosire la Delhi și transfer la hotel.

🇮🇳 Ziua 4 - 19 octombrie: EXCURSIE DELHI/ Tur ghidat
Exploram capitala Indiei, New Delhi cu 10.000 de ani de cultură indiană.
Vizităm:
 • Templul Akshardham, cel mai mare templu hindus
 • Casa Președintelui/ Rashtrapati Bhavan. Rashtrapati Bhavan este reședința prezidențială a celei mai mari democrații din lume. Structura principală are o suprafață de 2 hectare și conține 340 de camere, răspândite pe patru etaje. Se află pe o proprietate de peste 130 de hectare, proiectată de Sir Edwin Lutyens și Herbert Baker. Grădinile Mughal au fost proiectate de Sir Edwin Lutyens încă din 1917.
 • Poarta Indiei este situată în centrul orașului, pe bulevardul Rajpath, și este înconjurată de grădini extinse și de o fântână iluminată. Pe partea de sus a arcului sunt înscrise numele a peste 13.000 de soldați indieni care și-au pierdut viața în timpul Primului Război Mondial, precum și numele a 82 de soldați indieni necunoscuți căzuți în Războiul Indo-Pakistanez din 1971.
Cina si cazare în Delhi.

🇮🇳 Ziua 5 - 20 octombrie: DELHI - AGRA
După micul dejun începem călătoria spre următoarea destinație, Agra. Călătorim cu autocarul cca 200 km/5 ore până la Agra. În secolele XVI și XVII Agra a fost capitala Indiei. Majoritatea monumentelor și forturilor au fost construite în acea perioadă. La sosire, transfer la hotel și vizită  în Agra, cu Agra Fort. Fortul în formă de semilună a fost comandat și construit cu șanțuri adânci care înconjoară zidul exterior de 2,4 km cu fața la râu și oferă o priveliște bună asupra Taj Mahal. După vizită, dacă este timp, oprim la câțiva artizani locali pentru a afla totul despre prelucrarea marmurei și meșteșugul țesutului de covoare.
Seara, admirăm Taj Mahal din Mehtab Bagh.
Cină la hotel.

🇮🇳 Ziua 6 - 21 octombrie: AGRA - JAIPUR/ Orașul Roz (235km, 5 ore)
Dimineața devreme, la răsărit, vizităm una dintre cele 7 minuni ale lumii, Taj Mahal. Fastuosul monument din marmură albă a fost construit de împăratul Mughal Shah Jahan în memoria iubitei sale soții Mumtaz Mahal.
Mic Dejun la hotel și check out.
După prânz, plecare spre Jaipur, 237 km/ peste 5 ore de mers cu mașina, vizitând pe drum monumentul Fatehpur Sikri, aflat în patrimoniul mondial.
Cazare la hotel 4* in Jaipur. Cină inclusă.

🇮🇳 Ziua 7 - 22 octombrie: Tur Ghidat JAIPUR
După micul dejun, oprire pentru fotografii la Hawa Mahal/ Palatul Vânturilor. Continuăm  spre Amber Fort cu jeepul până la poarta de intrare în romanticul Fort Palace Rajasthani. Poate că zidurile aspre și devastate de timp ale Fortului nu impresionează din exterior, dar interioarele sunt superbe. Miniaturile pictate pe pereți înfățișează scene de vânătoare și de război, festivaluri și traditii locale.

După prânz incepe turul orașului, vizitând Maharaja's City Palace, fosta reședință regală, o parte din ea fiind transformată în muzeu. O mică parte a palatului este încă folosită de familia regală din Jaipur. Una dintre atracțiile majore ale muzeului este partea cunoscută sub numele de Muzeul Armurăriei, care adăpostește o gamă impresionantă de arme - pistoale, săbii, puști și pumnale. Familiile regale din Jaipur au folosit cândva cele mai multe dintre aceste arme.

Chiar în afara palatului vom vizita Jantar Mantar - cel mai mare observator  astronomic din piatră și marmură lucrat manual din lume. Acest observator are 17 instrumente mari, iar majoritatea sunt încă în stare de funcționare.
La cererea dvs, trecem si pe la Panna Meena Ka Kund.
Cină și cazare în Jaipur.

🇮🇳 Ziua 8 - 23 octombrie: Jaipur - Delhi - Zbor spre casă (260 km, 5 ore)
Mic dejun la hotel si pornim in vizită către Galtaji Temple.  Revenim la hotel, check out si pornim către Delhi. La sosire in Delhi check in la hotel pentru câteva ore pentru un duș. Cina de rămas bun inclusă
Transfer către aeroport.
Decolăm pe 24 octombrie, la ora 04:20. Sosire București ora 14:00, după o scurtă escală în Doha.  

💳 Tarif:
1699 EUR/persoana în cameră dublă - valid pentru primele 8 persoane înscrise
1759 EUR/persoana în cameră dublă  - valid începând cu a 9-a persoană înscrisă

Supliment cameră single: 440 EUR/persoana
Tariful poate varia în functie de variația costului zborului, recomandăm să faceți rezervare din timp.

💳 Modalitate de plată:
avans 500 EUR la rezervare
încă 500 EUR până pe 1 august 2024
integral cu o lună înainte de plecare

Dimensiunea grupului: min 20 de persoane. Pentru un grup mai mic, tariful se majorează cu 100 EUR/pers.

✈️ Orar de zbor:

15 octombrie Bucuresti - Doha // Doha -  New Delhi  11:00 - 15:30 // 20:15 - 02:55
24 octombrie  New Delhi- Doha // Doha - București 04:20 - 05:55 // 09:10 - 14:00


📍 Tariful include:
 • Zbor Qatar cu escală scurtă în Doha
 • Taxe de aeroport 7 nopți cazare cu demipensiune, hoteluri de 3 si 4*
 • Folosirea camerei de hotel în ultima zi, în Delhi, înainte de zbor (pentru 5 ore)
 • Transport cu autocarul cu aer condiționat pe toată durata sejurului
 • Bilete de tren  Delhi - Amritsar si Amritsar - Delhi cu Shatabdi
 • 1L de apa, de persoană, pe zi, pe autocar
 • Intrările la obiectivele turistice mențioante ca fiind incluse
 • Ghid local însoțior pe toată perioada excursiei
 • Însoțitor de Grup din România: Iulian Nichita

📍 Nu este inclus:

 • Toate cheltuielile persoane
 • Prânzul
 • Toate intrările la obiectivele turistice care nu sunt menționate ca fiind incluse
 • Asigurare medicală și storno (cca 150 lei/persoana)
 • Viza (cca 50 EUR, se obtine online)
 • Bacșis pentru ghizi și sofer (obligatoriu)

📍 Obiective turistice incluse in tur:
Delhi: Moscheea Jama Mosque, oprire pentru fotografii la Fortul Rosu, plimbare cu rișca, Templul Lotus, Qutub Minar, Templul Sikh
Amritsar: Templul de Aur, Jailyan Wala Bagh, Templul Dungariya
Agra: Fortul Rosu Mehtab Bagh, Taj Mahal si Fatehpur Sikri
Jaipur: Amber Fort, Observatorul, City Palace, Templul Galtaji, oprire de fotografie la Palatul Vantului (hawa mahal)


📍 Cazari propuse:
Delhi: Best Western Maharani Bagh, camera superior, demipensiune inclusa (sau similar)
Amritsar: Fairfield by Marriott, camera deluxe, demipensiune inclusa (sau similar)
Delhi:  Best Western Maharani Bagh, camera superior, demipensiune inclusa (sau similar)
Agra: Clarks Shiraz, camera superior, demipensiune inclusa (sau similar)
Jaipur: Golden Tulip, camera standard, demipensiune inclusa (sau similar)
Delhi (Gurgaon) Lemon Tree Premier Standard - Folosirea camerei pana la transferul la aeroport, cina inclusă (sau similar)


🛂 Condiții de intrare și regim de ședere India
Cetățenii români posesori de pașapoarte turistice și temporare au nevoie de viză de intrare în Republica India.
Cu excepția posesorilor de pașapoarte temporare, Republica India oferă cetățenilor români posibilitatea de a solicita e-Visa pentru scopuri precum recreere, turism, vizitarea rudelor/prietenilor, tratament medical de scurtă durată, afaceri. Această procedură poate fi accesată doar la adresa web https://indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html. Detalii se regăsesc pe pagina Ambasadei Republicii India în România.

La intrarea în Republica India pașapoartele trebuie sa fie valide cel puțin 6 luni și să conțină cel puțin 2 pagini libere pentru aplicarea vizelor și ștampilelor la frontieră. Înainte de prezentarea la ghișeul de imigrări-sosiri este necesară completarea unui formular care se primește de regulă în avion, în care sunt cuprinse informații legate de șederea în Republica India (date de identitate, rută sosire, numărul zborului, țări vizitate recent, adresă în Republica India, număr telefon etc.).

Vaccinuri India
Nu există la acest moment vaccinuri obligatorii.
Se recomandă vaccinarea împotriva difteriei, tetanosului, febrei tifoide și a hepatitei A.

În Republica India se întâlnesc boli precum holera, febra tifoidă, febra dengue, hepatita, malaria, meningita. Studiați simptomele acestor boli în prealabil sosirii în Republica India, iar în cazul în care constatați astfel de simptome solicitați imediat un consult medical la unități medicale specializate.

Cu toate acestea, vă recomandăm ca înaintea călătoriei să consultați recomandările disponibile pe site-ul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile – secțiunea Sfaturi pentru călători: https://www.cnscbt.ro/index.php/sfaturi-pentru-calatori


Pentru rezervari:
Corina 0722 69 34 69 sau contact@zepelintour.ro

Servicii incluse

Zbor Qatar cu escală scurtă în Doha Taxe de aeroport 7 nopți cazare cu demipensiune, hoteluri de 3 si 4* Folosirea camerei de hotel în ultima zi, în Delhi, înainte de zbor (pentru 5 ore) Transport cu autocarul cu aer condiționat pe toată durata sejurului Bilete de tren Delhi - Amritsar si Amritsar -Delhi cu Shatabdi 1L de apa, de persoană, pe zi, pe autocar Intrările la obiectivele turistice mențioante ca fiind incluse Ghid local însoțior pe toată perioada excursiei Însoțitor de Grup din România: Iulian Nichita

Detalii

 • Tip serviciu: Pachet
 • Transport: avion
 • Plecare din: Bucuresti
Servicii
Perioada
Pret
Plata
Anulare
Status
Rezervare

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.