Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Castelli - Adults Only - Laganas


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Despre Castelli Hotel - Adults Only - Laganas

un hotel boutique 4 * administrat de o familie; nota 9.2/10
un hotel Adults Only
amplasat în propria fermă, de unde sunt pregătite delicatesele din restaurant
renovat 2016 - 2019
camere de lux Swim Up, cu ieșire directă în piscină
locație privilegiată în Laganas
activitățile variate oferite creează o experiență unică, de relaxare și sunt cu specific local, astfel încât să simțiți cel mai bine spiritul insulei Zakynthos - excursii la ferma hotelului și grădina botanică, cules de măsline, gătit de plăcinte, nopți de pian, arte și meserii, exerciții de yoga și pilates
pionier în ecologizare, poate cel mai premiat hotel din insula Zakynthos


Localizare Castelli Hotel - Adults Only - Laganas
Castelli Hotel - Adults Only se află în Agios Sostis, o zonă liniștită din golful Laganas, la cca 200 m de plajă și 500 m de zona comercială a stațiunii Laganas.

Cazare Castelli Hotel - Adults Only - Laganas
Cele 54 de camere ale hotelului au fost complet renovate în cadrul unui proiectului amplu de renovare din perioada 2015-2019. Design nou, bai complet renovate. Se pune mare accent pe calitatea somnului - vă veți bucura de un pat confortabil și o saltea de calitate superioară. Cosmeticele sunt din gama eco friendly -Damana.

Camere duble Castelli Hotel - Adults Only - Laganas
Situate la ultimul etaj sau la nivelul zonei de recepție (cu acces facil la zona de masă și bar), acestea au 17 mp și pot găzdui maxim 2 persoane.
Camerele duble au balcon privat, cu priveliste către munti, livada de măslini sau piscină.
Facilităti: telefon, mini-frigider, aer condiționat, TV LCD 32 ”, TV prin satelit muzică / radio, uscător de păr, seif cu dimensiune pentru laptop, baie cu duș, WC, oglindă mare, Wifi.

Camere superior Castelli Hotel - Adults Only - Laganas
Situate la ultimul etaj sau la nivelul zonei de recepție (cu acces facil la zona de tip masă și bar), acestea au 19 mp și pot găzdui maxim 3 persoane. Camerele superior au un pat dublu king size sau 2 paturi twin. Pentru a treia persoană se aduce un pat pliabil în cameră.
Camerele duble superior au balcon privat, cu priveliste către munte, livada de măslini sau piscină.
Facilităti: telefon, mini-frigider, aer condiționat, TV LCD 32 ”, TV prin satelit muzică / radio, uscător de păr, seif cu dimensiune pentru laptop, baie cu duș, WC, oglindă mare, Wifi.

Camere Deluxe Castelli Hotel - Adults Only - Laganas
Situate la ultimul etaj sau la nivelul zonei de recepție (cu acces facil la zona de masă și bar), acestea au 25 mp și pot găzdui maxim 3 persoane. Camerele superior au un pat dublu king size sau 2 paturi twin și un al treilea pat cu dimensiunea de 1,00m * 2,00m. Pentru a treia persoană se oferă deci un pat standard, nu un pat pliabil în cameră.
Camerele duble deluxe au balcon privat, cu priveliste către munti, livada de măslini sau piscina.
Facilităti telefon, mini-frigider, aer condiționat, TV LCD 32 ”, TV prin satelit muzică / radio, uscător de păr, Seif cu dimensiune pentru laptop, baie cu duș, WC, oglindă mare, Wifi, espressor.

Camere duble superior Swim Up - Castelli Hotel - Adults Only - Laganas deschise 2018-2019
Situate la parter, acestea au 22 mp și pot găzdui maxim 3 persoane. Camerele superior swim up au un pat dublu king size sau 2 paturi twin. Pentru a treia persoană se aduce un pat pliabil în cameră.
Camerele duble superior swim up au ieșire directă către piscină.
Facilităti telefon, mini-frigider, aer condiționat, TV LCD 32 ”, TV prin satelit muzică / radio, uscător de păr, Seif cu dimensiune pentru laptop, baie cu duș, WC, oglindă mare, Wifi, espressor.


Suita Junior Swim Up: deschise 2018-2019
Situate la parter, acestea au 28 mp și pot găzdui maxim 3 persoane. Suita Junior Swim Up are un pat dublu king size și al doilea pat cu dimensiunea de 1,00m * 2,00m. Pentru a treia persoană se oferă deci un pat standard, nu un pat pliabil în cameră.
Suita Junior Swim Up dispune de terasa proprie mobilată, o baie de lux cu perete de sticlă cu duș cu hidromasaj și o cameră suplimentară cu wc. Recomandat pentru luna de miere. Turiștii în luna de miere primesc o sticlă de vin gratuit.
Facilităti: telefon, mini-frigider, aer condiționat, TV LCD 32 ”, TV prin satelit muzică / radio, uscător de păr, seif cu dimensiune pentru laptop, baie cu duș, WC, oglindă mare, Wifi, espressor, prosoape gratuite pentru piscină, halate de baie, papuci.

Facilități Castelli Hotel - Adults Only - Laganas
Restaurantul Eucalpit - pe suprafața hotelului se află cel mai vechi eucalipt de pe insulă; are mai bine de 250 de ani și în jurul lui a fost deschis restaurantul hotelului, cu mâncăruri locale și mediteraneene, pregătite cu produse din grădina proprie.
Piscină
Snack Bar
ParcareFacilitati

Recomandat pentru Cupluri
Eco Friendly
Piscina
Recent Renovat

Locatie