Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Carmen Azzuro

   Venus


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotel Carmen Azzuro este excelent amplasat chiar in centrul statiunii, pe strada principala, dar si cu acces la plaja si dig.

Dotari camere:
Hotelul pune la dispozitie 128 de camere duble elegante si confortabile, dotate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon, balcon si conexiune de internet Wi-Fi. De asemenea, hotelul este dotat cu lift, loc de depozitare bagaje si loc de parcare.
Servicii masa:

1. Mic dejun= in regim bufet suedez- varietate bogata de preparate calde si reci- apa, bauturi racotitoare, ceai, cafea incluse .
2. Demipensiune = mic dejun in regim bufet suedez+pranz/cina in regim a-la-carte pe baza unei incarcari electronice pe card - feluri diversificate din bucataria romaneasca si internationala insotite de salate, fructe si deserturi. Bauturile nu sunt incluse.

3.Pensiune completa = mic dejun in regim bufet suedez+pranz+cina in regim a-la-carte pe baza unei incarcari electronice pe card - feluri diversificate din bucataria romaneasca si internationala insotite de salate, fructe si deserturi. Bauturile nu sunt incluse.

Servicii incluse:
Acces la piscina exterioara care are un design modern si o zona special amenajata pentru copii cu tobogane - se asigura sezlonguri/umbrela in limita locurilor disponibile pentru clientii hotelului;
Reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 100 metri de hotel pe plaja mare a statiunii;
Pe terasa restaurantului clientii nostrii au ocazia de a petrece cele mai reusite seri de vara, bucurandu-se de muzica live.
Programe speciale pentru copii si adulti- se vor desfasura in imediata vecinatate a piscinei .
Loc de joaca pentru copii - amplasat in gradina hotelului, copii au la dispozitie sub stricta supraveghere a parintilor tobogane, leagane, balansoare si trambuline - distractie garantata
Internet wireless este disponibil in intregul hotel i este gratuit.
Parcare gratuita - se asigura in limita locurilor disponibile.
Sala de conferinta;
Camera de bagaje.

Facilitati Copii:

Intr-o camera dubla se accepta cazarea pentru 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 si 12 ani (neimpliniti). Camerele duble presupun un pat matrimonial cu posibilitatea inchirierii a unui singur pat suplimentar( fotoliu extensibil).Se pot face si exceptii in cazul in care adultii isi dau acordul in scris asupra asumarii spatiului din camera, pentru a nu exista reclamatii ulterioare legate de acest aspect, cu incasarea serviciilor suplimentare corespunzatoare varstei copiilor. Se accepta si cazarea pentru 3 adulti doar in cazul in care se achita un loc intreg pentru cazare si masa pentru a treia persoana adulta.
Se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere al copiilor.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.