Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Mugur de Fluier

   Vama


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profilul hotelului: relaxare


Localizare: Pensiunea turistica 'Mugur de Fluier' este una din noile structuri de cazare construite in ultimii ani in Bucovina, clasificata oficial la 4 margarete si este situata intr-un cadru natural deosebit, in comuna Vama, judetul Suceava, pe strada Doabra la numarul 8A, pe malul legendarului parau cu acelasi nume.


Info hotel: Pensiunea dispune de teren de agrement propriu in suprafata de 2 hectare, amenajat in cea mai mare parte. Pensiunea 'Mugur de Fluier' este dotata cu salon cu o capacitate de 40 de locuri, sala de servit masa, sala de sedinte, terasa spatioasa, bucatarie, pastravarie cu foisor, salina de suprafata in apropierea corpului principal de cladire, foisor cu gratar in aer liber, spatiu de joaca pentru copii, loc de sanius, parcare pentru masini, incalzire centrala, apa calda permanent, televiziune prin cablu, internet, aer conditionat individual.


Camere: Unitatea dispune de 9 camere duble si 4 camere de familie. Fiecare camera dispune de baie proprie, modern utilata si balcon, aer conditionat individual, printre dotarile standard se numara mocheta, mobilier masiv,incalzire centrala, minibar, televizor color si cablu TV, apa calda permanent.


Descriere camere de familie:
* 1 camera de familie cu doua incaperi, decomandate, hol propriu cu baie, balcon;
* 1 camera de familie cu doua incaperi, nedecomandate, baie si balcon;
* 2 camere de familie foarte spatioase (care permit cazarea familiilor cu 2- 3 copii), baie proprie si balcon;


Servicii de masa: Pensiunea isi intampina turistii cu mancaruri din bucataria traditionala bucovineana, meniul casei este compus din mancaruri si bauturi naturale traditionale bucovinene, preparate de gospodinele casei: tochitura cu mamaliguta, hribi cu smantană, bors taranesc de hribi, pastrav cu smantana, placinte, cozonac, alivanca, clatite cu dulceturi de casa sau branza de vaci, pampuste, afinata, fragata, visinata etc. Musafirii pensiunii au apreciat in unanimitate bucataria de la 'Mugur de Fluier' ca fiind la inaltime (nu numai la altitudine), desi unii dintre ei au mai carcotit in privinta riscului de a deveni supraponderali, date fiind dimensiunile portiilor.


Servicii gratuite: Parcare proprie (in limita locurilor disponibile), jocuri de divertisment, internet wireless, trezirea turistilor la cerere, receptie 24/7, informatii turistice, loc de joaca pentru copii.


Servicii cu plata: Excursii pe trasee turistice, plimbari cu sania / trasura (la cerere), servicii de telefonie/fax, fax, sala de conferinte, transfer la / de la aeroport / gara;


Acces animale: Accesul cu animale de companie este permis contracost.


Atractii in zona: Manastirea Voronet, Humor, Arbore, Moldovita, Sucevita, Putna, Dragomirna, Chilia sapata in stanca a lui Daniil Sihastrul, Basilica Minor Cacica, atelierul de ceramica neagra de la Marginea, Cetatea de scaun din Suceava, Rezervatia Pietrele Doamnei, Rezervatia geologica '12 apostoli', Rezervatia Poiana Stampei. Alte activitati de petrecere a timpului liber in zona sunt: drumetii pe trasee montane, paintball, rafting pe raul Bistrita sau Moldova, trasee off-road cu ATV-uri, tir cu arcul, parapanta, escalada si mountain-biking.


Facilitati copii: Copiii cu varsta pana la 4 ani cazati in camera cu 2 adulti platitori beneficiaza de cazare si mic dejun gratuite (fara pat suplimentar). Pentru copiii cu varsta mai mare de 4 ani se achita un tarif suplimentar. Unitatea dispune de spatiu de joaca pentru copii.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.