Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kouros Studios

   Limenas, Grecia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare Kouros Studios 2*:
Hotelul Studios Kouros este amplasat într-o locaţie excelentă chiar în afara centrului localităţii Limenas, cu o priveliste panoramică printre măslini.

Facilitati camere Kouros Studios 2*:
Studiourile Kouros format din 12 camere dintre care 9 duble si 3 triple, precum şi un apartament care poate găzdui până la 4 persoane, toate cu balcoane cu vedere la grădina cu piscină şi un pic mai mare.

Camerele sunt situate la demisol si inca 2 etaje. Toate camerele sunt dotate cu: bucatarie cu frigider şi toate ustensilele, TV, aer conditionat, uscator de par, baie cu cabina de dus

Facilitati Kouros Studios 2*:
În grădina de lângă piscina în aer liber, cu Jacuzzi există şezlonguri şi umbrele de soare şi un loc de joacă pentru oaspeţii mai tineri. Pentru cei care iubesc gratar o zonă specială a fost făcută la curte în timp ce barul de la piscină vă puteţi bucura de cafea, băuturi şi gustări.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.