Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kallisti Apart Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul KALLISTI HOTEL APARTAMENTS 3* este situat langa zona Potos, la aproximativ 400 m de plaja,la 1km de centru si 41km de portul din orasul Thassos. Prin prisma facilitatilor si serviciilor oferite, turistii pot petrece o vacanta placuta si relaxanta. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul KALLISTI HOTEL APARTAMENTS 3* este situat langa zona Potos, la aproximativ 400 m de plaja, la 1km de centru si 41km de portul din orasul Thassos. Hotelul a fost construit in 2006-2007 si este deschis din luna aprilie pana in luna octombrie.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: 22 camere, receptie 24h, aer conditionat, bar la piscina, lift, BBQ, loc de joaca, piscina, restaurant, parcare, internet. La cerere, sunt permise animalele de companie (max.10kg).

Facilitati camere

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai camere frumos amenajate, prevazute cu aer conditionat, TV, uscator de par, baie proprie, seif (gratuit). Tipuri de camere: camere standard ( suprafata 35mp) si apartamente ( suprafata 50mp).

Sport & divertisment

Pentru petrecerea timpului liber, turistii au la dispozitie plaja publica cu nisip si pietricele iar umbrelele  si sezlongurile sunt contra cost.

Drinks & Food

Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant principal ce serveste micul  dejun si cina tip bufet.

Facilitati copii

Copiilor le stau la dispozitie loc de joaca, trambulina.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.