Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dreams Jardin Tropical Resort and Spa, Adeje Tenerife

   Costa Adeje, Spania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare

Resortul are o ambianță perfectă pentru familiile cu copii și se află la Playa de Las Américas.

Dotări

În anul 2018 acest resort a fost modernizat. Resortul cu aer condiționat le urează un călduros bun venit clienților în una din cele 61 de Suite Junior, 16 suite și 342 de camere duble disponibile. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienții locului de cazare primesc o băutură de bun venit. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere, room-service, un coafor, 5 săli de conferință și un lounge. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Pentru clienți sunt disponibile atât locuri de parcare pentru biciclete cât și un serviciu de închiriere.

Locul de cazare

De pe balconul sau terasa privată ce se găsesc în camere, clienții pot să se relaxeze de minune și să se bucure de priveliștea spre mare. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Un sortiment de perne garantează o noapte liniștită și confortabilă. În băi se găsește telefonul. De asemenea, stau la dispoziție 5 camere adaptate pentru scaun rulant. Complexul de vacanță oferă 419 camere de nefumători.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 2 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aerobic în apă. Resortul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, yoga, aerobic și pilates. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și aromoterapie. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un bar. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 7 restaurante pentru nefumători. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Resortul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și All-Inclusive-Special. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilitati

Bar
Seif
Minibar
Balcon
Fitness
Lift
Schimb valutar
Umbrele de soare
Telefon
Foehn
Animatori
Snack bar
Club pentru copii
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Seif - cu plata
Umbrele de plajă
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Babysitting - cu plata
Divertisment de seară
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Birou de turism
Bibliotecă
Cameră de jocuri
Curăţătorie chimică - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
2 restaurante
Teren de tenis - cu plata
Sală de fitness
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Piscină exterioară (deschisă tot anul)
Meniuri pentru diete speciale
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Darts - cu plata

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.