Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMFORA

   Sunny Beach, Bulgaria


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

SPA & Welness
Turistii se pot relaxa si recrea prin intermediul urmatoarelor facilitati ale hotelului: salon de infrumusetare si coafor.

Drinks & Food
Oaspetii pot lua masa la urmatoarele restaurante: restaurantul cu specific italian “Lingotto” din cadrul hotelului Imperial 4*, pe terasa de la piscina si pot savura o inghetata la barul de la piscina. Hotelul include un pub irlandez, care ofera canale de sport prin satelit si bere la draft. Barul din hol oferă o selecţie bogata de cocktail-uri.

Sport si divertisment
Turistii se pot distra prin intermediul urmatoarelor facilitati: piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina, dar si la plaja, programe de animatie, programe de divertisment de 2 ori/saptamana, volei pe plaja, fotbal pe plaja, tenis de masa, darts, jocuri electronice (contra cost).

Localizare
Hotel Amfora 3* este situat in partea de sud a statiunii Sunny Beach, foarte aproape de plaja (100m) si de centrul statiunii 3 km.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.