Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUESUN AFRODITA TOURIST RESORT

   Tucepi, Croatia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8,5 Booking.com & Certificate of Excellence 2015 - Tripadvisor Bluesun Afrodita Resort 4*, situat in Tucepi, la doar 10 m de plaja de pietricele, Slatina, premiata cu Blue Flag, este un complex de vile luxoase amplasate in cadrul linistit si intim al unei gradini mediteraneene minunate. Taxa turistica este inclusa in pret!Drinks & Food
Restaurant principal tip bufet unde se pot servi micul dejun, pranzul si cina, Restaurant „Kastelet” a la carte, situat la plaja, pizzeria „Mimoza” care serveste mancaruri traditional dalmate si italienesti, cofetaria „Viola Cake and Ice Cream Shop” aflata la promenada, Aperitif-bar “Rosa”, terasa de vara, bar la plaja “Iris”, bar la piscina “Lido”.

Sport si divertisment
5 terenuri de tenis, fotbal, fotbal in sala cu iarba artificiala, fotbal de plaja, volei de plaja, baschet, bowling, tenis de masa, piscina exterioara.

Localizare
Bluesun Afrodita Resort 4*, situat in Tucepi, la doar 10 m de plaja de pietricele, Slatina, premiata cu Blue Flag, este un complex de vile luxoase amplasate in cadrul linistit si intim al unei gradini mediteraneene minunate.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.