Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ursina Ensana Health Spa Hotel

   Sovata


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locul ideal pentru tratament balnear, relaxare şi socializare
Ursina Ensana Health Spa Hotel este un hotel versatil. Hotelul Ursina Ensana Health Spa este situat în inima României, la Sovata. Cei ce caută sănătatea vin de zeci de ani în pelerinaj la faimosul Lac Ursu, pentru a se bucura de beneficiile băilor cu nămol sau al apelor sărate în cadrul Ensana Health Spa Group. Atât apele sărate, cât și nămolul terapeutic ajută la combaterea tulburărilor reumatice și musculo-scheletice.
În cadrul hotelului Ursina, oaspeții noștri pot beneficia de minunatele băi de plante pentru relaxare, pentru prevenția anumitor boli, sau chiar pentru ameliorarea anumitor afecțiuni.
De asemenea, serviciile medicale ale hotelului inlcud și aplicații cu parafină. Terapia cu parafină este una dintre cele mai eficiente metode de aplicare a căldurii profunde pentru ameliorarea durerii și a rigidității. De asemenea, parafina caldă hidratează pielea, pentru a se obține un aspect mai sănătos și mai moale al acesteia. Aplicațiile cu parafină caldă contribuie și la ameliorarea durerii articulare în cazul artritei, și au multe alte beneficii.
În completarea serviciilor amintite mai sus, oferite de Hotel Ursina, putem adăuga: masaje medicale, electroterapie, hidroterapie, magnetoterapie, gimnastică funcțională/medicală, elongații subacvale, drenaj limfatic, etc.
Poziționare și amenajare
Clădirea hotelului este una reprezentativă pentru vremurile în care a fost construită, cu un profil excelent pe fundalul pădurii și marcat de silueta sa caracterisitică – datorită formei generale curbate – care implică valoarea sa extrem de decorativă și o consolidează ca reper pentru peisajul stațiunii Sovata.
Proiectul de amenajare al vechii clădiri, care a avut ca scop optimizarea funcțiilor, a extins serviciile disponibile și, în prezent, oferă un nivel crescut de confort clienților săi. De asemenea, a fost o oportunitate pentru evidențierea valorii spațiului existent, prin păstrarea sau reinterpretarea elementelor caracteristice ale ansamblului, pentru a satisface funcționalitatea și estetica contemporană.
Elementele principale de construcție, precum și aspectul general luminos au fost păstrate și potrivite cu noile elemente verticale care delimitează zona piscinei, care sunt finisate în contrast, pentru a atrage atenția către noua zonă de wellness a hotelului.
Hotelul deține cele mai bune dotări pentru a putea petrece un weekend balnear relaxant şi revigorant. Hotelul Ursina de trei stele oferă un centru balnear spațios, cu tratamente cu apă sărată, bazine de înot, bazine Kneipp şi o zonă generoasă de saună şi terapie pentru tratamente medicale, de întreţinere şi înfrumuseţare.

Ursina – hotelul viitoarei tale vacanțe
În cadrul hotelului Ursina Ensana Health Spa veţi găsi un spaţiu generos și adecvat pentru a vă relaxa sau pentru a beneficia de tratamentul de care aveți nevoie. Aveți la dispoziție diverse bazine, o zonă cu saune și o zonă de relaxare.
Sănătatea dvs. este mai presus de orice. În acest sens, zona medicală cu o gamă largă de servicii, dotată cu diferite camere de tratament , oferă o varietate largă de tratamente medicale, în care sunt utilizate remediile naturale speciale provenind din Lacul Ursu.
În zona Spa, structura actuală recreează ideea de linie de separare naturală între zona de plajă și linia piscinei. Această linie este o curbă generată de geometria structurii existente. Astfel, ia naștere un dialog vizual între zona de plajă, nivelul apei și lumina naturală. În timpul zilei, lumina naturală luminează direct zona piscinei, ceea ce creează efecte optice plăcute și relaxante în interiorul zonei, cât și pe tavanul spațiului. Zona Spa poate găzdui aproximativ 30-40 șezlonguri.
Zona de spa cuprinde bazinele principale, vestiare și saună, toate acestea pentru o orientare ușoară și intuitivă. Bazinele cu apă dulce și sărată au fost grupate într-un spațiu unitar pentru a oferi senzația de lățime, pentru a optimiza întreținerea și pentru a oferi clienților multiple opțiuni de tratament cu efort minim.
Restaurant
Punctele de atracție ale zonei restaurantului reprezintă perspectiva asupra peisajului natural și a luminii naturale. Aranjamentul zonei de luat masa este dat de forma curbată a fațadei și se bazează pe un sistem de circulație radial, pornind de la zona centrală de lângă bufet.
Am avut în vedere posibilitatea de a separa restaurantul în diferite zone de servire, lăsând majoritatea meselor de lângă fațadă pentru servirea bufetului suedez, în timp ce zona de lângă intrare poate fi ocupată de clienții care doresc să comande „a la carte”. Restaurantul este pregătit să găzduiască 246 de locuri, plus alte 36 de locuri din camera multifuncțională, care însumează 282 de persoane. Terasa a fost proiectată pentru a găzdui maximum 16 locuri.
Camere
Confort și privelişti senzaţionale.
Designul camerelor de hotel se remarcă printr-un stil modern, proaspăt și tineresc. Prezența lemnului oferă o atmosferă caldă, în timp ce culorile pastel sunt asortate cu accente pline de viață și puțin cupru - cum ar fi elemente care amintesc tema de culori a întregului ansamblu.
Axa centrală, pe care este plasat televizorul, stabilește ordinea compoziției camerei de oaspeți, indiferent de tipul acestora, cu mobilierul în formă dreptunghiulară pe conturul spațiului și formele circulare „plutesc” în spațiu pentru a permite circulația aerului.
Poziționarea ordonată a elementelor reprezintă o poziție cheie a conceptului, pentru a oferi senzația de spațiu și prospețime. Simplitatea elementelor camerei este menită să optimizeze investițiile de renovare, să asigure o întreținere ușoară și să ofere durabilitate pe termen lung.
Soluția de amenajare a băii lasă pereții despărțitori neschimbați și promovează soluții practice și ușor de întreținut: lavoarul din ceramică monobloc cu spațiu de depozitare lateral generos este susținut de un dulap fără părți mobile. Zona de duș este delimitată de un panou fix din sticlă și dotată cu un sifon de scurgere în pardoseală. Scopul proiectării este de a oferi o atmosferă liniștită și luminoasă.
Cele 144 de camere standard sau superioare confortabile sunt dotate cu mobilier din lemn solid. Multe dintre acestea oferă o priveliște spre minunatul peisaj al pădurii care înconjoară Sovata sau la Lacului Ursu.
Toate camerele sunt luminoase şi primitoare şi sunt echipate cu aparate individuale de aer condiţionat, pentru a vă putea relaxa în voie în timpul verilor călduroase.
Pentru că sănătatea e cheia unei vacanțe reușite, toate camerele sunt special concepute pentru nefumători şi dispun de acces gratuit la Wi-Fi. Există, de asemenea, camere şi dotări pentru oaspeţii cu dizabilităţi.
Printre facilităţile oferite în cameră se numără servirea micului dejun, spălătorie şi un minibar. Hotelul se bucură și de o bază de tratament și un centru SPA pregătite să-ți ofere cele mai relaxante momente.

Descriere camere:
Fiecare cameră are balcon. Camerele de la Ensana Ursina au dulap, TV cu ecran plat și baie privată.

Descriere facilitati:
Cele 144 de camere standard sau superioare confortabile sunt dotate cu mobilier din lemn solid. Multe dintre acestea oferă o priveliște spre minunatul peisaj al pădurii care înconjoară Sovata sau la Lacului Ursu.
Toate camerele sunt luminoase şi primitoare şi sunt echipate cu aparate individuale de aer condiţionat, pentru a vă putea relaxa în voie în timpul verilor călduroase.
Pentru că sănătatea e cheia unei vacanțe reușite, toate camerele sunt special concepute pentru nefumători şi dispun de acces gratuit la Wi-Fi. Există, de asemenea, camere şi dotări pentru oaspeţii cu dizabilităţi.
Printre facilităţile oferite în cameră se numără servirea micului dejun, spălătorie şi un minibar. Hotelul se bucură și de o bază de tratament și un centru SPA pregătite să-ți ofere cele mai relaxante momente.

Locatie:
Ensana Ursina se află în Sovata, la 300 de metri de Lacul Ursu , in zona centrala a statiunii.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.