Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Afrodite


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Afrodite 3* - Panormos - Insula Skopelos


Site oficial: www.afroditehotel.gr



Localizare Hotel Afrodite 3*, Skopelos:
Hotelul este renovat, situat la 60 de metri de plaja Panormos, 11 km de Skopelos si 15 km de Glossa. Afroditi se afla la 1 km de cunoscutele plajele Milia si Kastani, iar daca turistii doresc sa isi achizitioneze ceva anume, minimarketuri si taverne se gasesc la 70 de metri.


Hotelul Afrodite 3* este un hotel foarte aproape de plaja de nisip din Panormos, o varianta foarte buna pentru turistii ce vor sa imbine relaxarea cu viata energica din insula.


Facilitati:
Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele: receptie, sala pentru mic dejun, 1 piscina exterioara, 1 piscina pentru copii, bar la piscina, parcare privata, sala de fitness, gradina, aer conditionat, internet, serviciu de schimb valutar, seif.


In fiecare zi oaspetii se pot bucura de gogosile delicioase, preparate special dupa o reteta traditionala mostenita de la bunica propietarilor, originara din Smyrna.


Facilitati camere: Toate camerele includ balcoane spatioase, baie privata, uscator de par, aer conditionat, telefon cu linie directa, 2 canale radio, TV, frigider, seif, frigider. Acestea sunt spatioase si pot caza pana la 3 persoane ( un pat suplimentar) sau un patut pentru copii. Apartamentele, situate pe o suprafata de 45 mp, pot caza o familie cu 4, 5 membrii.



Informatii suplimentare pentru TRANSFERUL in SKOPELOS!!!

La plecarea in vacanta:
Important: Datorita faptului ca operatorii de transport pe apa din Grecia pot sa modifice orarul de operare in ultimul moment sau chiar sa anuleze curse care leaga insulele Sporade, rezervarea si emiterea biletelor se face cel mai devreme in ziua anterioara sau chiar in ziua transferului.

Ora de transfer va fi intotdeauna la un interval de minim 1 ora dupa ora prevazuta pentru aterizare in Skiathos, in general pentru prima cursa disponibila cu destinatia Skopelos Town.
Atentie, transferul catre Glossa (Skopelos) se efectueaza doar in situatia in care nu exista disponibila cursa catre Skopelos Town.

Informatii referitoare la transferurile din Skiathos in Skopelos pot fi vizualizate aici: www.opeanseas.gr

Odata ajunsi pe Aeroportul din Skiathos, turistii sunt asteptati de catre reprezentantul nostru din Insula Skiathos, care inmaneaza biletele pentru ferry, indicand totodata autocarul care face transferul de la Aeroport in Portul din Skiathos.
Durata deplasarii in port este de aproximativ 10 min.

In port turstii se vor debarca in fata tavernei Crazy Spoon unde se afla persoana vorbitoare de limba romana si unde isi pot lasa bagajele in siguranta pana la plecarea vasului catre Skopelos.
Taverna Crazy Spoon se afla chiar in portul din Skiathos.

Odata ajunsi in Skopelos, turistii vor fi preluati de reprezentantul Partenerului local sau al hotelului unde vor fi cazati pe perioada sejurului.

La intoarcerea din vacanta:

In general, pentru a evita intarzierea la Aeroportul din Skiathos pentru zborul de intoarcere acasa, transferul se realizeaza in cursul diminetii din ziua zborului de intoarcere.
Pentru transferul pe Insula Skopelos de la Hotel catre portul din Skopelos Town, turistii sunt informati la receptie referitor la modalitatea si ora de transfer.

Pentru sejururile din Insula Skopelos nu se asigura reprezentant AeroVacante in destinatie. Asistenta turistica se asigura telefonic de reprezentantul AeroVacante din insula Skiathos cu sprijinul partenerului local prezent in Insula Skopelos.


CONDITII GENERALE DE REZERVARE
Se aplica in lipsa conditiilor specifice publicate in oferta serviciului sau a pachetului de servicii oferit. Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorii impun conditii speciale de anulare.


TERMENE DE PLATA OFERTA STANDARD:
- 30% din pretul pachetului turistic - la inscriere;
- 70% din pretul pachetului turistic - cu minim 30 zile inaintea plecarii;


CONDITII GENERALE DE ANULARE / PENALIZARI OFERTA STANDARD:
- 30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile - 60 zile inaintea plecarii;
- 60% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
- 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.


TERMENE DE PLATA EARLY BOOKING:
- 10% din pretul pachetului turistic - la inscriere;
- 50% din pretul pachetului turistic - pana la exirarea ofertei de tip Early Booking activa in momentul rezervarii.
- 40% din pretul pachetului turistic - cu minim 30 zile inaintea plecarii.


Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII GENERALE DE ANULARE / PENALIZARI EARLY BOOKING:


- 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa data de expirare a datei de valabilitate a ofertei de tip EARLY BOOKING.
- 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.