Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mara

   Sinaia, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Mara dispune de 140 de camere standard si executive, 3 saloane restaurant multifunctionale ideale pentru petreceri corporate sau evenimente private, peste 10 sali de conferinte, o superba piscina semi-acoperita cu vedere spre Muntii Baiului, un piano-bar unde va puteti relaxa si savura un cocktail, o baza de tratament si SPA ideala pentru revigorarea dumneavoastraHotelul Mara Sinaia dispune de o structura de cazare compusa din 140 camere extrem de spatioase, standard si executive, dispuse pe 8 etaje. Toate aceste camere beneficiaza de urmatoarele facilitati :
- balcon cu priveliste spre Muntii Baiului (entry view) sau spre padure (mountain view)
- internet wireless gratuit
- televiziune prin cablu, inclusiv programele Digi Sport
- telefon cu acces direct international
- minibar
- toate camerele au bai dotate cu cada
- instalatie de climatizare
- fierbator apa ( apartamentele beneficiaza de expresor de cafea

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.