Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Smart

   Sinaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare Hotel Smart 4*:

HOTEL SMART este localizat in orasul Sinaia, una din statiunile montane de referinta din Romania, amplasata pe Valea Superioara a raului Prahova, la poalele Muntilor Varful cu Dor si Piatra Arsa din masivul Bucegi, la 62 km de municipiul Ploiesti si la 132 km de Bucuresti.


Dotari si facilitati:

Hotelul SMART Dispune de: 20 camere: (2 apartamente; 2 camere king size bed; 9 triple si 7 camere duble twin, insumand 54 locuri)

Toate camerele sunt dotate cu balcon, baie, minibar, internet, televizor, telefon. Accesul se face pe baza de cartela magnetica.

Hotelul SMART dispune de 2 sali de conferinta ultramoderne care il recomanda ca gazda perfecta pentru organizarea de conferinte, seminarii si intalniri de afaceri. Cu o capacitate de 20 locuri, respectiv 40 locuri, salile sunt dotate cu internet, flipchart, proiector panoramic, ecran.

Serile le puteti petrece la restaurantul si barul hotelului, savurand sortimente traditionale romanesti si degustand bauturi fine.


Servicii ( contra cost)

Room service si comenzi pentru ocazii speciale

Serviciu de telefonie, internet, copiere si fax

Programari excursii, vizite, plimbari montane

Cursuri de ski si inchirieri echipament

Jocuri, sah, table, carti, rummy la cerere

Pastrarea de bunuri si valori in siguranta

Servicii postale, coletarie, mesagerie, comenzi taxi

Spalat-uscat-calcat haine personale

Masaj-fitness-sauna

Proiectii de filme pentru copii si adulti


Dotari

Terasa acoperita, avand gratar si barbeque

Terasa descoperita, in mijlocul unei gradini

Loc de joaca pentru copii

Sala de fitness si sauna

Parcare proprie protejata cu camere de lluat vederi


Hotelul SMART dispune de salon pentru micul dejun, restaurant, terasa acoperita, terasa descoperita, gradina de vara, barbecue, loc de joaca pentru copii. Confortul, eleganta si calitatea serviciilor recomanda hotelul ca locatia perfecta pentru organizarea de nunti, petreceri saul alte evenimente speciale.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.