Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel International

   Sinaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Despre Hotel International 4* din Sinaia

Hotel INTERNATIONAL Sinaia, complet renovat si redecorat in 2011, este un spatiu care da valoare timpului petrecut, un loc incarcat de caldura si luminat de soarele bland de la poalele Bucegilor.

Accesibil direct din DN 1, cu vedere catre inaltimile verzi ale muntelui, respirand aerul de munte, sanatos in orice anotimp, hotelul a devenit cu precaderehotel-centru de afaceri/de evenimente si loc de petrecere a vacantelor.

Oaspetii hotelului beneficiaza de 180 de camere, centru de conferinte/evenimente cu 11 sali/spatii, 3 restaurante, un elegant centru Spa cu piscina, coffee lounge in lobby, centru de divertisment, toate avand la dispozitie un personal dedicat si pasionat.

In 2011, odata cu renovarea, reechiparea si redecorarea cladirii, arhitectii si decoratorii au dat personalitate si stil fiecarei camere. Culori calde, naturale, dau viata interioarelor, in timp ce privelistea impetuoasa a muntelui sau a orasului Sinaia largeste perceptia de bine, de perfectiune, de stabilitate.

Hotel International Sinaia ofera oaspetilor camere de tip Double Deluxe si Single Deluxe, Apartamente, Garsoniere, reconstruite in 2011 intr-un concept nou, ca fuziune intre elemente clasice de inalt standard hotelier, montane, locale si accente contemporane tehnologice si stilistice.


Hotelul dispune de:145 duble standard,1 singla,6 duble de lux,14 Junior Suite,7 Executive Junior Suite,6 One bedroom Suite,1 camera pentru persoane cu dizabilitati


Toate camerele hotelului beneficiaza de: internet de mare viteza Wi-Fi, TV LED cu diagonala 81 cm, climatizare, seif, minibar, facilitati de preparare ceai/cafea, linie telefonica directa, uscator de par.


Toate camerele sunt pentru nefumatori.


Restaurantele Hotelului INTERNATIONAL Sinaia ofera diversitate, de la pranzuri de afaceri la mese traditional romanesti. Oricare ar fi preferintele oaspetilor nostri, le vor putea regasi, intr- o varietate de mancaruri si bauturi rafinate.


RESTAURANT PANORAMIC- Rafinament, prospetime, totul gatit cu suflet din retete traditionale, in Restaurantul PANORAMIC. Flexibil si dedicat, poate fi gazda perfecta atat a micului dejun, cat si unui eveniment de clasa de 300 de persoane, cu toate ingredientele.


RESTAURANT TIROL- Restaurantul TIROL, mai mic, poate primi pana la 120 de persoane. Detinator al retetelor specifice tiroleze, rasfata gurmanzii si multumeste pe initiatorul de eveniment.


CUCINA SOFIA - Cucina Sofia, invita la meniul usor, savuros, de restaurant italian. Poate servi pana la 120 persoane


BUCEGI PORTILE REGATULUI - Al 4 lea restaurant, Bucegi Portile Regatului, situat la Paraul Rece, propune mese traditional romanesti, cu acompaniament muzical popular, pentru oaspetii ce vor o schimbare scurta de atmosfera si un foc de tabara.


CHOCOLATE BAR - La parterul hotelului, in Chocolate Bar, se iau pauzele relaxante, informale, ce completeaza succesul intalnirilor de afaceri. Parfumul cafelei, un biscuit fin, o bautura, au savoare in singuratate, in cuplu, in grup...


PICNIC IN NATURA- La cerere, grupurile se pot bucura de serviciile restaurantelor Hotelului pentru un picnic in natura.



Partener plin de energie umana si resurse, Centrul de Conferinte INTERNATIONAL participa la succesul oricarui eveniment gazduit.



Evenimente de afaceri: conferinte, colocvii, seminarii, team building etc, isi gasesc la INTERNATIONAL atat echipa dedicata integrarii tuturor elementelor, cat si atmosfera ideala.


Cele 11 sali de conferinta sunt dotate tehnic:

- acces Internet

- ecran

- retroproiector

- flipchart

- tabla magnetica

- alte materiale disponibile pentru inchiriere: videoproiector, video + TV

- sistem de traducere simultana

- facilitati de coffee break

Salile pot fi organizate si decorate si pentru evenimente private.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.