Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arca lui Noe

   Sinaia, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Localizare:


Hotel Arca lui Noe este situat în staiunea montan Sinaia, pe Valea Prahovei, una dintre cele mai mari puncte de atracie turistice din România.


Dotari si facilitate:


Camerele din Hotel Arca lui Noe au fost amenajate în stilul clasic. Tradiie, lux, confort, precum i o atenie sporit la detalii sunt toate particulariti distinctive ale camerelor de hotel. Camerele dispun de telefon, mini-bar, TV i seif propriu, cabine de du cu hidromasaj i balcoane cu o vedere extraordinar asupra Munilor Bucegi.


Hotel Arca lui Noe ofer oaspeilor si o sal de conferine i sal de protocol, ambele echipate cu tehnologie audio i video: proiectoare, sistem audio, ecrane de afiare, computer, acces la Internet i mass-media.



Cine de afaceri sau pauzele de cafea pot fi, de asemenea, organizate, la cerere.



Sala de conferine



Sala de conferine ofer faciliti i soluii de calitate i flexibile celor care doresc s organizeze întâlniri de afaceri, cursuri de formare profesional i alte evenimente. Sala de edin ofer o gam variat de echipamente audio-video, personalul Arca lui Noe fiind mereu la dispoziia dvs. privind orice detaliu tehnic.



Restaurant & Bar



Dup o plimbare în parc, un moment de relaxare este binevenit, ascultând muzic i bucurându-v de specialitile gastronomice ale Buctarului ef. O întâlnire de afaceri în restaurantul Arca lui Noe v va aduce un succes sigur. Serviciile oferite de personalul nostru sunt de cea mai bun calitate i suntei oricând bine venii s descoperii tradiia Restaurantului Arca lui Noe.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.