Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX JASMINE OCNA SIBIULUI HOTEL HELIOS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul este situat in partea nord-vestica a municipiului Sibiu, la doar 16 km distanta fata de centrul acestuia si la 12 km distanta fata de Aeroportul international Sibiu.

Hotelul Helios este situat in centrul statiunii Ocna Sibiului. Amplasare: situat la intrarea in statiunea Ocna Sibiului, complexul beneficiaza de un cadru natural oferit de proximitatea unui parc de foioase.

Locatia ofera spatii de cazare in:
- 39 de camere Double,
- 8 camere Double cu pat matrimonial,
- 5 Apartamente.
Hotelul dispune de restaurant cu 3 saloane, 2 sali de conferinta din care sala Brancoveanu situata la parterul hotelului Helios si are o capacitate de 22 locuri.
Salile sunt prevazute cu ecran, videoproiector, flipchart si se pot inchiria sistemele de sonorizare si traducere simultana.
Hotelul mai dispune de loc de joaca pentru copii, sauna, baie turceasca, jacuzzi, cabinet pentru masaj de intretinere, piscine cu apa dulce si sarata.
Indicatiile terapeutice specifice zonei includ tratamente ale afectiunilor aparatului locomotor, ale aparatului respirator, ale tubului digestiv si ale glandelor anexe, afectiunilor ginecologice, afectiunilor reumatismale.

Facilitati Camere:
Camerele Duble au 2 paturi sau pat matrimonial, televizor, minibar, baie cu cada, uscator de par, mobilier nou.
Apartamentele au living cu canapea, fotolii, televizor, minibar, dormitor, baie cu cada, mobilier nou.

Piscina exterioara - adulti; Facilitati:
- Dimensiune de 36m/13.5m;
- Adancime 0.9m - 1.70m;
- Deschisa zilnic, de la 10:00 la 20:00;
- Garderoba si dusuri;
- Sezlong, masute si umbrele.

Piscina pentru copii; Facilitati:
- Dimensiune de 13.5m/6.5m;
- Adancime 0.40m - 0.70m;
- Deschisa zilnic, de la 10:00 la 20:00;
- Garderoba si dusuri.

Teren multifunctional:
- tenis;
- fotbal;
- volei;
- ping-pong.

Turistii trebuie sa aiba dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie),trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de tarifele speciale de tratament.
Turistii trebuie sa fie contibuabili la CNPAS. (casa nationala) nu la armata sau alte case de asigurari.

Este disponibila si parcare privata la un cost suplimentar (se achita la receptie).
Accesul animalelor de companie nu este permis.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.