Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Am Ring

   Sibiu


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul "Am Ring" este plasat în Piaţa Mare a oraşului Sibiu, fiind dominat de atmosfera burgheză a breslaşilor şi comercianţilor secolului XIX - lea.

Hotelul AM RING Sibiu oferă turiştilor servicii complete de cazare în 26 de camere, cu o vedere panoramică asupra Pieţei Mari, grupate astfel:

- 2 apartamente (suite)

- 21 camere în regim double

- 3 camere în regim single





Hotelul AM RING aduce clienţilor săi o gamă diversificată de facilităţi:


- recepţie 24 ore

- bar/cafenea AMBER

- restaurant GOTHIC

- sală de conferinţe

- terasă în curtea interioară a hotelului şi terasă cu vedere spre Piaţa Mare

- informaţii turistice

- LCD - TV, cablu

- telefon

- internet

- minibar

- baie cu cadă / jacuzzi / duş

- acces cu card în cameră

- trusă de prim ajutor

- uscător păr

- cosmetice

- aer condiţionat

Observaţie: Animalele de companie nu sunt acceptate în hotel.


Hotelul pune la dispoziţia tuturor celor care au de organizat un eveniment, o sală de conferinţă dotată cu flipchart, ecran, materiale consumabile, videoproiector, acces internet.


Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.