Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Carpentiere Arena

   Sibiu


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Despre Sibiu sunt atatea de spus, Incat nu stim cu ce sa incepem. Poate cel mai important este ca doar dac vei vizita, vei intelege farmecul orasului si de ce este unul din cele mai vizitate orase din Romania.Camerele noastre au fost atent proiectate, urmarindu-se in principal functionalitatea si confortul oferite oaspetilor nostri, precum si respectarea regulilor de siguranta.
Bucurati-va de un somn odihnitor, intr-un microclimat elegant, cu mobilier modern in culori relaxante. Setarea camerei cu atentie la detalii si materiale de calitate premium se regasesc in fiecare camera, oferindu-va un sentiment de bine pe toata perioada sederii la Carpentiere Arena.

Vrei sa ai parte de relaxare iarna asta, vino la Carpentiere Arena si hai sa vezi cum arata o zi odihnitoare la poalele muntllor Cindrel.

Lasa frigul de afara ssi vino sa stai in apa la peste 35 de grade in ciubar. Sau intra in sauna pentru o portie de sanatate. Orice ai alege, relaxarea este garantata. Si nu uita view-ul superb pe care il vei avea stand pe terasa noastra panoramica.


Cu o suprafata incepand de la 22 mp, camerele duble standard sunt dotate cu mobilier de calitate in culoare deschisa, TV, minibar, conexiune internet wireless gratuita, control individual al temperaturii din camera, baie cu cabina de dus, uscator de par, oglinda pentru cosmetica, cosmetice si papuci. De asemenea regasiti in toate camerele dezinfectant virucid certificat de Ministerul Sanatatii.
Toate camerele sunt dotate cu pat matrimonial si saltea de calitate superioara, astfel incat oaspeti nostri sa aiba parte de un somn de calitate.
Majoritatea camerelor au balcon cu spatiu pentru relaxare, scaune si masuta.

  • Aport natural aer proaspt
  • Internet Wireless gratuit
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Control individual al temperaturii din camerei
  • Mocheta premium
  • Pat matrimonial
  • Mobilier de calitate superioara
  • TV led
  • Minibar
  • Oglind pentru cosmetic
  • Usctor de pr

  • Acces inclus la piscina

  • Apartamentele noastre au fost atent proiectate, urmrindu-se in principal functionalitatea si confortul oferite oaspetilor nostri, precum si respectarea regulilor de siguranta.Bucurati-va de un somn odihnitor, intr-un microclimat elegant, cu mobilier modern in culori relaxante. Setarea camerei cu atentie la detalii si materiale de calitate premium se regasesc in fiecare camera, oferindu-va un sentiment de bine pe toata perioada sederii la Carpentiere Arena.
    Cu o suprafat incepand de la 40 mp, apartamentele deluxe sunt spatioase si dotate cu mobilier de calitate in culoare deschisa, TV, minibar,terasa cu sezlong si umbrela, conexiune internet wireless gratuit, control individual al temperaturii din camera, 2 bai cu cabin de dus si cada, uscator de par, oglinda pentru cosmetica, cosmetice si papuci. De asemenea regasiti in toate apartamentele dezinfectant virucid certificat de Ministerul Sanatatii.
    Toate apartamentele deluxe sunt dotate cu doua paturi matrimoniale de dimensiune king si saltea de calitate superioara, astfel incat oaspeti nostri sa aiba parte de un somn de calitate.
    Toate apartamentele deluxe se afla la etajele superioare si au vedere la piscina, cu terasa generoasa care beneficiaza de spatiu pentru relaxare cu sezlong, umbrela, scaune si masuta.
Cu o suprafata incepand de la 28 mp, camerele de tip garsoniera sunt spatioase si dotate cu mobilier de calitate in culoare deschisa, TV, minibar, conexiune internet wireless gratuit, control individual al temperaturii din camera, baie cu cada, uscator de pr, oglind pentru cosmetic, cosmetice si papuci. De asemenea regasiti in toate camerele dezinfectant virucid certificat de Ministerul Sanatatii.
Toate camerele de tip garsoniera sunt dotate cu pat matrimonial de dimensiune king si saltea de calitate superioara, precum si o canapea extensibila care poate asigura cazarea a 2 copii sau un adult.
Toate camerele de acest tip au balcon cu spatiu pentru relaxare, scaune si masuta.

Cu o suprafata incepand de la 26 mp, camerele duble deluxe sunt spatioase si dotate cu mobilier de calitate in culoare deschisa, TV, minibar, conexiune internet wireless gratuit, control individual al temperaturii din camera, baie cu cabin de duLa, usctor de par, oglinda pentru cosmetic, cosmetice si papuci. De asemenea regasiti in toate camerele dezinfectant virucid certificat de Ministerul Sanatatii.
Toate camerele sunt dotate cu pat matrimonial de dimensiune king si saltea de calitate superioara, astfel incat oaspeti nostri sa aiba parte de un somn de calitate.
Toate camerele au balcon cu spatiu pentru relaxare, scaune si msuta.

Ne-am gndit inca din primele momente ale proiectului nostru, s facem o locatie speciala si unica. Vrem s credem ca am reusit asta, lucrand cu o echip de profesionisti inca din primele etape. Acum, echipa este dedicat indeplinirii dorintelor voastre!
Oferim o sala de evenimente de la 160 de persoane, camere de 4 stele pentru invitati, o priveliste de vis, aflandu-ne in mijlocul naturii si nu in ultimul rand preparate moderne si adaptate oricrui tip de eveniment.


Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.