Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Shores Aloha

   Sharm El Sheikh, Egipt Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere Hotel Shores Aloha 4*:
Shores Aloha Resort este un complex elegant si primitor, cu gradini luxuriante si multe alei, cu o mare varietate de restaurante si baruri si activitati recreative variate. Hotelul ofera o vedere spectaculoasa asupra Insulei Tiran si a Marii Rosii.

Localizare Hotel Shores Aloha 4*:
Shores Aloha Resort este localizat la 18 km de aeroport, la 7 km de Naama Bay, la 4 km de centrul orasului si la 5 km de Aqua Blue Water Park.

Plaja la Hotel Shores Aloha 4*:
Shores Aloha Resort are plaja proprie cu acces direct la minunile lumii subacvatice. Exista sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite. Facilitati pentru practicarea sporturilor nautice si a scufundarilor.

Dotari camere Hotel Shores Aloha 4*:
Shores Aloha Resort dispune de 206 camere spatioase si confortabile. Toate sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV satelit, telefon, mini bar, seif, baie cu uscator de par, balcon/terasa.

Facilitati Hotel Shores Aloha 4*:
Shores Aloha Resort pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, salon, wi-fi, magazine, sala de conferinte, parcare, 2 restaurante, 3 baruri, o piscina foarte mare care include zona pentru copii, jacuzzi si o portiune cu apa incalzita, sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite, volei de plaja, tenis de masa, biliard, darts, gym.

Pagina web Hotel Shores Aloha 4*:
http://www.shoresaloha.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.