Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Shores Amphoras

   Sharm El Sheikh, Egipt Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere Hotel Shores Amphoras 5*:
Shores Amphoras Resort este situat pe malul marii si este inconjurat de gradini frumos amenajate. Este un resort desfasurat pe 110.000 mp, ideal pozitionat, avand o vedere spectaculoasa spre Marea Rosie si acces direct la unul dintre cele mai frumoase locuri pentru facut scufundari din Sharm El-Sheikh.

Localizare: Shores Amphoras Resort este localizat la 11 km de aeroport si la 7 km de Naama Bay Center.

Plaja: Shores Amphoras Resort detine o plaja proprie cu nisip ce se intinde pe 300 m. In apropiere exista recif de corali. Sezlongurile, umbrelele, saltelele si prosoapele sunt gratuite. Exista facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.

Dotari camere: Shores Amphoras Resort are 484 de camere, suite si apartamente elegante, construite intr-un stil arhitectural inspirat din cultura locala. Toate sunt dotate cu aer conditionat, seif, TV satelit, telefon, mini bar, frigider, facilitati pentru preparat ceai si cafea, baie cu uscator de par, balcon/terasa.

Facilitati: Shores Amphoras Resort ofera clientilor sai receptie 24 de ore, salon, internet-cafe, 3 restaurante, 8 baruri, 6 piscine, sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape gratuite atat la piscine, cat si pe plaja, aquapark, gym, centru spa, coafor, salon de infrumusetare, parcare, schimb valutar, cabinet medical, magazine, 2 sali de conferinte, spectacole seara, program de animatie. Se asigura posibilitatea practicarii activitatilor sportive: volei de plaja, tenis de masa si de camp, biliard, darts, boccia, centru de scufundari.

Facilitati pentru copii: Shores Amphoras Resort ofera copiilor 3 piscine, club cu activitati in zonele exterioare si interioare ale hotelului, serviciu de babysitting (la cerere, cu plata).

Pagina web: http://shoreshotels.com/amphoras

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Facilitati

Pe Plaja
Centru SPA

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.