Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Cleopatra

   Saturn, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Dedicat familiilor cu copii.

Situat in centrul statiunii, hotelul este la 20 m distanta de plaja.

Hotelul are in dotare: piscina in aer liber, Aqua Park Cleopatra, sala de fitness, bar, sala de conferinte complet utilata si centru de tratamet siwellness.

Hotelul dispune de 253 camere duble si 24 apartamente cu baie proprie, TV, aer conditionat, balcon, minibar, uscator de par, telefon, seif si acces cartela magnetica.

Restaurantul este clasic, cu specific traditional si international, cu o capacitate de 700de locuri. Micul dejun se serveste in sistem ,,bufet suedez', iar celelalte mese, in sistem ,bon valoric'.

Servicii gratuite: accesul la piscina, informatii utile, trezirea turistilor la cerere, distribuirea corespondentei, primire - transmitere mesaje, internet wireless.

Servicii cu plata: parcare, sala de fitness, masaj.

Facilitati copii:
Copiii de la 0 la 2,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
Copiii de la 3 la 6,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult, fara acordare de pat suplimentar. Copiii de la 7 la 11.99 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar.
Copiii de la 12 la 17,99 ani achita 70% din tariful de cazare al adultului si 100% din valoarea mesei, cu acordare de pat suplimentar.

Animale de companie: Accesul nu este permis.

Atractii in zona: Aqua Park Cleopatra - cu acces gratuit pentru turistii hotelului - acces cu plata la Aqua Park Balada.


Tratament

Electroterapie:
-Galvanizare
-Ionizare
-Curenti diadinamici
-Trabert
-Tens
-Curenti interferentiali
-Unde scurte
-Ultrasunete
-Vacuum
-Magnetoterapie
-Stimulari electrice

Hidroterapie:
-Bai cu apa sulfuroasa

Aerosoli:
-Aerosoli individuali (cu ape minerale si medicamente)

Kinetoterapie:
-Kinetoterapie grup (sala de sport)
-Kinetoterapie cu aparate speciale ( sala de sport)
-Banda Runner (sala de sport)

Facilitati

Adecvat pentru copii
Pe Plaja
Parcare
Aer condiționat
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.