Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mill Houses Elegant Suites


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Mill Houses Elegant Suites este o proprietate de 4 stele care se află în Firostefani (Santorini) și oferă piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 13 camere. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Camerele de la Mill Houses Elegant Suites sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Mill Houses Elegant Suites oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria grecească așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

În zonă se organizează sesiuni de scufundări și se poate practica ciclism. Mill Houses Elegant Suites este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta, ore de călărie, sesiuni de snorkelling.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional din Santorini, situat la o distanță de 4,8 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Mill Houses Elegant Suites sunt: Megaro Gyzi - 600 m, Catholic Cathedral of Santorini - 600 m, Muzeul de Arheologie din Santorini - 700 m.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: grecească, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Megaro Gyzi - 0,6 km
Catholic Cathedral of Santorini - 0,6 km
Santorini Cable Car - 0,7 km
Muzeul de Arheologie din Santorini - 0,7 km
Orthodox Metropolitan Cathedral - 1,1 km
Autogara Centrală - 1,1 km
Museum of Prehistoric Thera - 1,1 km
Skaros - 1,4 km
Vulcan - 3,4 km
Portul din Santorini - 4,4 km
Muzeul Artei Vinicole - 5 km
Muzeul Naval din Oia - 6,3 km
Thira Antică - 8,4 km
Situl arheologic din Akrotiri - 8,6 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional din Santorini - 4,8 km
Aeroportul Naţional Paros - 70 km
Aeroportul Național Insula Naxos - 73 km

Plaje în vecinătate
Plaja din Monolithos - 5,1 km
Plaja Capul Columb - 5,4 km
Plaja Roșie - 9,1 km
Plaja Albă - 9,4 km

Facilitati

Bar
Seif
Balcon
Restaurant
Cameră pentru bagaje
Închirieri auto
Camere pentru nefumători
Ciclism
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Canale prin satelit
Foehn
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Snorkelling - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Concierge
Tururi cu bicicleta - cu plata
Ziare - cu plata
Șezlonguri
Articole de toaletă gratuite
Meniu à la carte
Spălătorie - cu plata
Terasă
Curăţătorie chimică - cu plata
Călcătorie - cu plata
Baie cu cadă sau duș
Aer condiționat
Curățenie în cameră - zilnic
Scufundări - cu plata
Recepție non-stop
Parcare pe stradă
Prosoape pentru piscină
Mic dejun în cameră
Călărie - cu plata
Piscină exterioară (deschisă tot anul)

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.