Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Veggera - Perissa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8,4 Booking.comVeggera Hotel oferă apartamente de lux, mezonete, apartamente și camere în Perissa Santorini, Grecia. Complexul hotelier este construit în conformitate cu stilurile arhitecturale neoclasice și tradiționale cicladice, cu arcuri curbe și coloane, în nuanțe de alb, albastru și verde pentru a se potrivi cu peisajul din jur.


Localizare Hotel Veggera din Perissa, Santorini
Hotelul Veggera din Perissa Santorini se află într-o poziție minunată, cu vedere la uimitoarea plajă neagră și peisajul din jur. Perissa este una dintre cele mai populare stațiuni de pe Insula Santorini și este renumită pentru plaja sa cu nisip negru, cu șezlonguri, umbrele și baruri pe plajă. Are multe locuri unde vă puteți relaxa și vă puteți distra pe tot parcursul zilei, cum ar fi cafenele, taverne și baruri.

De la Hotelul Veggera din Perissa, Santorini, următoarele destinații sunt ușor accesibile:
Aeroportul Santorini (Monolithos): 15 km
Portul Santorini (Athinios): 12 km
Orașul Fira: 15 km
Plaja Perissa: lângă hotel
Autobuz: 100 metri

Faciitati Hotel Veggera din Perissa, Santorini
2 piscine minunate pentru adulți, 1 piscină pentru copii și o punte spațioasă pentru piscină, cu șezlonguri și umbrele. În timp ce se plimbă pe aleile pietruite ale hotelului, vizitatorii vor găsi colțuri verzi și copaci care, în timpul zilei, fac din complex un paradis însorit. Seara, zona piscinei este special luminată, adăugându-i o notă de romantism.

Hotelul Veggera din Santorini este un complex de primă clasă și oferă oaspeților săi facilități moderne și servicii de cazare confortabile, așa cum te aștepti de la hotelurile de lux din Santorini.


Facilitati hotel:
recepție 24-ore
restaurantul Pergola (restaurant interior / exterior)
2 piscine pentru adulți
piscină pentru copii
un bar la piscină care servește cafea, ceai, sucuri proaspete și gustări
un bar
o cameră de zi
o cameră TV
o sală mic dejun
o cafenea interioară
o cafenea în aer liber
minimarket
un jacuzzi (într-una dintre piscinele pentru adulți)
un salon de coafor și
internet
grădină


Facilitati

Pe Plaja
Piscină
Recent Renovat

Locatie