Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alta Mare by Andronis

   Oia, Grecia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate de 5 stele se află în Oia și oferă unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Camerele luminoase de la Alta Mare By Andronis sunt dotate cu aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone

În zonă se organizează sesiuni de scufundări. Alta Mare By Andronis este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi de mers pe jos și ore de călărie.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Oaspeții se pot relaxa pe terasa de la Alta Mare By Andronis.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional din Santorini, situat la o distanță de 11 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.


Puncte de interes
Muzeul Naval din Oia - 0,5 km
Plaja Capul Columb - 3,9 km
Skaros - 4,7 km
Vulcan - 6,5 km
Catholic Cathedral of Santorini - 6,5 km
Megaro Gyzi - 6,5 km
Santorini Cable Car - 6,5 km
Muzeul de Arheologie din Santorini - 6,6 km
Orthodox Metropolitan Cathedral - 6,9 km
Autogara Centrală - 6,9 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional din Santorini - 11 km
Aeroportul Naţional Paros - 65 km
Aeroportul Național Insula Naxos - 69 km

Facilitati

Bar
Umbrele de soare
Telefon
Foehn
Spa/ Wellness
Concierge
Snack bar
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Windsurfing - cu plata
Călărie - cu plata
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Aer condiționat
Terasă
Piscină cu vedere panoramică
Piscină exterioară
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Baie cu cadă sau duș
Scufundări - cu plata
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Magazin de suveniruri
Curăţătorie chimică - cu plata
Prosoape pentru piscină
Bar la piscină
Piscină încălzită
Tururi de mers pe jos - cu plata
Curs de gătit - cu plata

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.