Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Panorama Inn

   Paralia Katerini, Grecia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere Hotel Panorama Inn
Hotel Panorama Inn, prin arhitectura, designul și serviciile oferite are ca scop crearea unui mediu care să ofere turistului un moment unic de vacanță și relaxare.


Localizare Hotel Panorama Inn
Paralia Katerini, la 85 km de aeroportul "Macedonia" si 70 km de Salonic. Baruri, taverne, restaurante, biserica - la 400 m de hotel.


Facilitati Hotel Panorama Inn
Hotel Panorama Inn dispune de recepţie, internet wireless gratuit, piscină cu jacuzzi, umbrele şi sezlonguri la piscină, cafebar la piscină, salon de mic dejun, terasă, parcare (locuri limitate). Oferă acces privat la terenuri de tenis şi baschet.


Facilitati camere Hotel Panorama Inn
aer conditionat, frigider / mini-bar, TV LED, telefon, cabina de dus cu hidromasaj, uscator de par, seif (la cerere, gratuit), acces la internet Wi-Fi gratuit, balcon / terasa

Un total de 18 camere:
Triple Room Pat dublu si o canapea extensibila.

Family Room bucatarie (aragaz electric cu doua plite, vesela), doua paturi duble sau patru paturi de o persoana.

Family Room min 4 pax Interconnecting doua camere cu pat dublu cu usa (de legatura), intrare separata in fiecare camera, o baie, un living cu bucatarie (aragaz electric cu doua plite, vesela), in al doilea dormitor balcon, doua aparate de aer conditionat, doua TV.

Tip pat suplimentar - canapea extensibila.
Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - la fiecare 2/3 zile.


Website Hotel Panorama Inn
http://www.panorama-inn.gr


Facilitati

Chicinetă
Aer condiționat
Animale de companie
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.