Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

City Beach Resort (Milano Marittima)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL CITY RESORT:
Hotelul este o oaza de relaxare la mica distanta de distractie. Acesta a fost construit in anul 1962, avand ultima reconditionare in 2017.


Tip masa: demipensiune, pensiune completa.




Localizare HOTEL CITY RESORT:
Hotelul este situat in Milano Marittima, intr-o zona mai linistita, la cca 50m distanta fata de plaja. Zona de shopping este la cca 1.5 km distanta, iar la cca 200 m se afla un supermarket.




PLAJA: nisip.


Dotari camere: Hotelul dispune de un total de 47 de camere, dintre care 41 sunt duble, iar 6 sunt single. Acestea sunt dotate cu: AC (functional intre 30.05-15.09), uscator de par, balcon, baie cu dus, safe (contra cost), minibar (la cerere, contra cost), telefon, TV, vedere laterala spre mare, wifi gratuit.




Facilitati HOTEL CITY RESORT: lift, bar, plata cu cardul, safe la receptie, camera de bagaje, restaurant, lounge, veranda, wifi, AC, serviciu de inchiriere biciclete, receptie 24h. Hotelul accepta animalele de companie de talie mica.


check-in incepand cu 12.00 - chech-out pana la ora 10.00




CLASIFICARE OFICIALA:3*




WEB: https: https://www.citybeachresort.com/it-IT/photogallery




ALTE INFORMATI:
Taxa de statiune se plateste la receptie:
- aprox 1 euro/persoana/noapte la hotel 2*;
- aprox 2 euro/persoana/noapte la hotel 3*;
- aprox 3 euro/persoana/noapte la hotel 4*;
- aprox 4 euro/persoana/noapte la hotel 5*.
Copiii intre 0-14 ani nu platesc taxa de statiune.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.