Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ambasciatori (Marina Centro)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL AMBASCIATORI: Hotelul este locul ideal pentru o vacanta relaxanta, fiind recomandat atat pentru tineri cat si pentru familiile cu copii. Este deschis tot timpul anului.

Tip masa:mic dejun, demipensiune.Mic dejun tip bufet (dulce si sarat). Cina meniu la alegere din 4 preparate principale si 4 preparate secundare la alegere, bufet mixt, fructe sau desert.
Masa va fi servita la hotelul Sporting 4* situat la 30 de m de hotelul Ambasciatori acesta facand parte din acelasi management pana in data 15.06

Localizare HOTEL AMBASCIATORI: Hotelul este situat in zona Marina Centro, la numai 30m de plaja.

Plaja: Plaja cu nisip se afla la 30 de metri de hotel.

Dotari camere:
Hotel Ambasciatori dispune de camere standard tip Quality dotate cu: cu dus/wc, uscator de par, TV, telefon, incalzire, aer conditionat, balcon, seif, wit-fi gratuit in camera, vedere laterala spre mare la cerere.
Camerele single superior dotate cu: baie cu dus, uscator depar, balcon, telefon direct, TV, safe, minibar, incalzire, AC, wi-fi gratuit, vedere laterala la mare,

Facilitati HOTEL AMBASCIATORI:
Hotelul dispune de receptie 24h, bar, restaurant, 2 lifturi internet gratuit in receptie, restaurant pentru micul dejun la terasa de pe acoperis cu priveliste spre coasta Adriatica, snack/bar deschis 24/24h, sala de conferinta (maxim 200 pers), veranda, piscina, parcare privata ( contra cost 18 euro/masina/zi ) si biciclete pe care clienti hotelului le pot folosi gratuit.
Hotelul ofera oaspetilor si un centru gym, baie cu aburi, piscina cu sezlonguri si umbrele.



Facilitati pentru copii:
Hotelul ofera baby cot (la cerere) gratuit pentru copii pana la 3 ani.
Mini Club pentru copii peste 3 ani (deschis in perioada 09.06-01.09)


Alte informatii:
Taxa de statiune se plateste la receptie:
- aprox 1 euro/persoana/noapte la hotel 2*;
- aprox 2 euro/persoana/noapte la hotel 3*;
- aprox 3 euro/persoana/noapte la hotel 4*;- aprox 4 euro/persoana/noapte la hotel 5*
Copiii intre 0-14 ani nu platesc taxa de statiune.

Hotelul nu permite nicio modificare de nume in oferta Early Booking; aceasta se considera anulare si se penalizeaza conform contract.

Web: http://www.hotelambasciatori.it

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.