Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Admiral Palace (Marina Centro)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL ADMIRAL PALACE:
Admiral Palace este un hotel elegant si modern, cu o atmosfera primitoare, de familie, pozitionat central statiunea Rimini.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa.Mic dejun-ul este tip bufet dulce si sarat. Cina este la alegere intre 4 feluri principale, 4 feluri secundare, bufet mixt, fructe si desert.

Localizare HOTEL ADMIRAL PALACE:
Hotelul este situat in inima Marina Centro, la 50 de metri de plaja.

Dotari camere:
Camerele Executive sunt dotate cu: baie cu dus, uscator de par, balcon, telefon, TV satelit, minibar, seif, incalzire, aer conditionat (functioneaza intre inceput de iunie-inceput de septembrie), vedere laterala la mare.
Camerele single sunt la cerere, au aceleasi dotari,dar fara balcon si vedere la mare.


Facilitati HOTEL ADMIRAL PALACE:
Hotelul dispune de: receptie, bar, 2 lifturi, camera TV, restaurant, aer conditionat in spatiile publice, punct internet, garaj si parcare (contra cost), sala de conferinte.

Facilitati copii: Loc de joaca, miniclub pentru copiii peste 3 ani. Baby Cot - gratuit la cerere.

Alte informatii:
Taxa de statiune se plateste la receptie:
- aprox 1 euro/persoana/noapte la hotel 2*;
- aprox 2 euro/persoana/noapte la hotel 3*;
- aprox 3 euro/persoana/noapte la hotel 4*;- aprox 4 euro/persoana/noapte la hotel 5*
Copiii intre 0-14 ani nu platesc taxa de statiune.

Hotelul nu permite nicio modificare de nume in oferta Early Booking; aceasta se considera anulare si se penalizeaza conform contract.

Turisti acestui hotel beneficiaza de intrare gratuita la Aqua park Beach Village of Riccionte, transfer cu suttle bus.

Web: www.clarionhoteladmiral.com

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.