Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASCOT

   Rimini, Italia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL ASCOT:
Hotelul are o pozitie strategica intre Rimini si Riccione, in statiunea Miramare. Miramare este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de relaxare, cumparaturi si gastronomie.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa. Micul dejun este tip bufet, cina la alegere din 3 preparate, bufet de salate, fructe sau desert.

Localizare HOTEL ASCOT:
Hotelul este situat la 10 metri de plaja, 6 km de centrul istoric Rimini, 800 de metri de aeroportul Rimini.

Plaja:
Plaja este cu nisip, chiar in fata hotelului.

Dotari camere:
Hotel Ascot are toate camerele dotate cu baie cu dus, televizor, uscator de par, balcon, telefon, mini-bar, seif, aer conditionat inclus (in prioada mai-septembrie), internet (conexiune ADSL). Camerele cu vedere spre mare sunt la cerere si contra cost.

Facilitati HOTEL ASCOT:
Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: lift, bar, resturant, TV lounge, internet gratuit, solar, gradina, parcare gratuita, garaj (contra acost), sala de conferinta, piscina exterioara si jacuzzi cu apa de mare, miniclub pentru copii (in perioada 05.06-29.08), spatii publice cu aer conditionat. Persoanele care platesc suplimentele HB All inclusive sau FB All inclusive primesc 1/4 l vin si 1 /2 l apa minerala per persoana la mesele principale si 2 sezlonguri+ o umbrela pe plaja pe camera. Check-in: 12.00; Check out: 10.00.
Baby cot (la cerere-gratuit)
Alte informatii:
Taxa de statiune se plateste la receptie:
- aprox 0,7 euro/persoana/noapte la hotel 2*;
- aprox 1,5 euro/persoana/noapte la hotel 3*;
- aprox 2,5 euro/persoana/noapte la hotel 4*.
Copiii intre 0-14 ani nu platesc taxa de statiune.

Web: www.ascothotel.it

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.