Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Hotelier Eden

   Predeal, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Ofertă de Revelion - Plătești 3, stati 5!
* tarifele sunt pentru 2 persoane/ pachet

EDEN 3 ŞI EDEN 4
Cameră dublă Economy - 690 EUR
Cameră dublă Forest - 840 EUR
Cameră dublă Economy Plus-890 EUR

EDEN 1 ŞI EDEN 2
Cameră dublă Economy - 790 EUR
Cameră dublă Economy cu balcon - 840 EUR
Garsonieră - 1150 EUR
Suită (4 persoane) - 1450 EUR
Cameră dublă Forest - 890 EUR

EDEN CLĂDIREA EDEN PRINCIPALĂ
Cameră dublă Eden -990 EUR
Apartament - 1250 EUR
Apartament Hidromasaj - 1350 EUR
Apartament deluxe cu șemineu Adam&Eva - 1500 EUR
Duplex - 1290 EUR

PACHETUL INCLUDE
– Servicii de cazare şi masă în regim all inclusive, în perioada 30.12.2020 (intrare cu cina) – 02.01.2021 (iesire cu mic dejun) + 2 nopti de cazare gratuite cu mic dejun, in zilele de 02.01 si 03.01.2021.
– Pachet de băuturi alcoolice şi non-alcoolice conform conceptului (valabil in perioada 30.12.2020 – 02.01.2021)
– Masa festivă de Revelion cu meniu festiv, băuturi open bar, muzica de petrecere live (uşoară, populară şi lăutărească), colindători, DJ, formaţie de dansuri şi cabaret.
– Petrecere pentru copii, în fiecare seară, la locul de joacă.
– Tichet pentru acces gratuit la Dino Park, Râșnov.
– Tichet pentru acces gratuit la Grădina Zoo, Brașov.
– Tichet gratuit acces patinoar la Amore Park Predeal.
– Tarifele includ TVA, taxa de stațiune și taxa de salvamont.

Mențiuni:
– Pentru înscrierile timpurii achitate integral până la data de 16 Octombrie 2020, se acordă un discount de 10% din pachetul de servicii.
-Pentru a treia persoană adultă (>14 ani) în cadrul apartamentelor, garsonierelor și duplexurilor, se plătesc suplimentar 300 euro, beneficiind de serviciile all-inclusive.
– Apartamentele, garsonierele si duplexurile nu se adreseaza la 4 persoane adulte.
– În camerele duble se pot caza 2 persoane adulte și un copil până la maximum 10 ani (copie după certificat de naștere) în pat cu părinții și va beneficia de regimul all-inclusive, fără meniu festiv.Copiii vor avea locuri la bufetul festiv special organizat la locul de joacă.
-Copiii cu vârste între 10 și 14 ani achită 150 de euro, beneficiind de regimul all-inclusive și
meniu festiv de Revelion, fiind cazați în aceeași cameră cu părinții.
-Locurile suplimentare la masa festivă de Revelion, pentru prezentul pachet de servicii se pot achiziţiona la tariful de 120 de euro pentru adulți și 60 euro pentru copii până în 14 ani, (copie după certificatul de naștere).
– NOU! Animalele de companie pot fi cazate, pe bază de rezervare și în limita disponibilității la pensiunea noastră canină, EDEN PET HOTEL.
-Menționăm faptul că pentru această perioadă, în cazul unei comenzi ferme se va achita un avans de 50% din valoarea pachetului de servicii, în momentul efectuării rezervării, iar diferența de 50% se va achita până la data de 20 Noiembrie 2020. După această dată, rezervările se fac doar pe baza plății integrale.
– În cazul plății avansului și anulării rezervării sau în cazul în care nu se achită integral pachetul până la data de 20 Noiembrie 2020, avansul se pierde integral, iar rezervarea se anulează.

Localizare:


Localizat intr-un peisaj incântător, la marginea pădurii, Complexul EDEN *** din staţiunea Predeal vă oferă un confort deosebit, intr-o atmosferă caldă şi intimă la cele mai bune preţuri.


Dotari si facilitati:

În restaurantul, terasa şi barul complexului, puteţi savura in condiţii incantatoare o gama foarte variata de preparate si bauturi, de la bautura preferata pană la cele mai bune preparate culinare româneşti sau cele mai gustoase preparate vanatoresti (caprioara, mistret, urs, cerb, iepure, fazan si prepelita). Elegantul restaurant are o capacitate de 150 de locuri, terasa - restaurant rustic ( acoperita ) are 250 de locuri iar barul - internet cafe, 30 de locuri.

Restaurantul dispune si de un separeu intim cu o capacitate de pana la 50 de locuri.

Salile de conferinţe, 5 la numar, ideale pentru orice eveniment cu capacitati de 10, 35, 50, 100 respectiv 200 de participanţi, au lumina naturala si mobilier modular, astfel garantand succesul intrunirilor dumneavoastră.

Complexul dispune de un teren de sport multifunctional, ultramodern, cu nocturna (fotbal, tenis de picior, baschet, handbal) si un loc de joaca spatios pentru copii.

Facilitati:
- 5 sali de conferinta (12, 35, 50, 100 respectiv 200 de locuri)
- Parcare gratuita (supravegheata video)
- Room service (cu taxa suplimentara de 5 lei/comanda, intre orele 08-22) - Minibar, telefon, televiziune prin cablu - Internet wireless gratuit (acoperire tot complexul) - Safe depozit (la receptie cu acces intre orele 08-22) - Garderoba ski - Masaj (cu programare) - Internet cafe cu acces gratuit nonstop


Facilitati

Parcare privata, gratuita

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.