Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Cristalfrost

   Poiana Brasov, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vila Cristalfrost este amplasata în Poiana Brașov, la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de pârtiile de schi. Vila Cristalfrost oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate și vedere panoramică la vârful Postăvaru. Oaspeții au la dispoziție o parcare privată gratuită.

Camerele sunt dotate cu TV cu canale prin cablu, iar unele unități beneficiază și de o terasă. Camerele includ o baie privată, iar pentru un plus de confort oaspeților li se asigură articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.

Vila Cristalfrost are o zonă de luat masa unde oaspeții pot savura zilnic micul dejun. Printre alte facilități se numără o cameră de zi comună cu televizor, o terasă și o curte cu facilități de grătar.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.