Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Teleferic

   Poiana Brasov, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Hotelul Teleferic 4* este amplasat in stațiunea Poiana Brașov, la doar 50 de metri de teleschi
, în partea de jos a pârtiei de schi Subteleferic. Hotelul oferă cazare cu vedere panoramică la munte și WiFi gratuit si îmbină elemente rustice cu facilități de înaltă tehnologie.

Toate camerele sunt decorate cu gust şi au mobilier şi decorațiuni din lemn masiv. De asemenea, acestea includ TV cu ecran plat, minibar, seif şi zonă de relaxare. Cele mai multe unități de cazare au balcon.

Turistii de la Hotel Teleferic 4* beneficiază de acces gratuit la centrul spa, care include o piscină interioară, cadă cu hidromasaj în aer liber, o zonă de fitness şi 3 tipuri de saune: umedă, uscată şi cu infraroșu. La un cost suplimentar sunt oferite diverse masaje şi tratamente. Barul de la centrul spa oferă o gamă largă de băuturi din fructe, preparate în fața oaspeților.

Hotelul are școală de schi şi centru de închiriere de echipamente de schi şi snowboard, cu uscător de clăpari. Oaspeții pot utiliza gratuit depozitul pentru echipament de schi. Pentru copii, hotelul oferă o sală de jocuri, un club și un loc de joacă în aer liber.

Hotelul Teleferic ofera 2 restaurante: - restaurantul 4 Seasons, care oferă mâncăruri românești și internaționale, și restaurantul Gourmet, care servește preparate rafinate. Ambele restaurante au terasă cu vedere la munții înconjurători. După orele petrecute pe pârtiile de schi, oaspeţii se pot relaxa la barul après-schi de la proprietate.

Facilitati

Adecvat pentru copii
Piscină
Centru SPA

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.