Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Royal

   Poiana Brasov, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Hotelul Royal este amplasat in staţiunea de schi Poiana Braşov, la 1 km de telecabină si oferă acces gratuit la o saună, precum şi un bar care serveşte o gamă largă de băuturi. Proprietatea asigură acces gratuit la internet WiFi şi parcare privată gratuită.

Camerele hotelului Royal sunt situate într-una dintre cele 2 clădiri. Au TV prin cablu, frigider, dulap şi baie privată cu duş sau cadă şi articole de toaletă gratuite. Cele mai multe camere se bucură de un balcon cu vedere la munte. Anumite unităţi de cazare includ o canapea.

Facilităţile hotelului tip boutique Royal includ un loc de joacă pentru copii şi o terasă. La un cost suplimentar sunt disponibile facilităţi de biliard şi darts. Recepţia este deschisă nonstop. Oaspeţii pot lua micul dejun la hotel.

Hotelul oferă un depozit pentru echipament de schi şi un serviciu de închiriere de biciclete. Braşov este la 12 km de hotelul Royal, iar Cetatea Râşnov se află la 10 km.

Facilitati

Adecvat pentru copii

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.