Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HVD Viva Club Hotel - Ultra All Inclusive, Parcare Gratuita - Nisipurile de Aur

   Nisipurile De Aur, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel VIVA CLUB 4*, NISPURILE DE AUR

Localizare Hotel VIVA CLUB 4*, NISIPURILE DE AUR
Situat în Nisipurile de Aur, în cea mai liniștită parte a stațiunii și în apropiere de Parcul acvatic „Aquapolis”, Hotel Viva se afla la 800 m de plaja publica, la 700 din centrul stațiunii, 19 km de centrul orașului Varna.

Informatii Generale Hotel VIVA CLUB 4*, NISIPURILE DE AUR

  • servicii: ultra all inclusive
  • parcare gratuita
  • NOU pentru 2023 - Extinderea gamei de băuturi alcoolice importate, vinuri siciliene îmbuteliate, suc natural, aparat de cafea cu capsule in camere
  • Din pacate, in sezonul 2023 nu va oferi sezlong si umbrela gratuit pe plaja
  • Vizitat de Zepelin Tour



Facilităţi Hotel VIVA CLUB 4*, NISIPURILE DE AUR
Hotelul HVD Viva Club este locul preferat de vacanta si recreere pentru familii cu copii, dar si seniori. Echipa profesionistă de animație se va asigura că toți oaspeții se bucura, implicându-i în jocuri interesante, varietate de activități și programe de divertisment.
În timp ce animatorii au grijă de copii în clubul pentru copii al hotelului (4-12 ani), părinții se pot bucura atmosfera placuta si relaxare la piscina.
HVD Hotel Viva își fascinează clienții cu un hol confortabil, restaurant principal, italian și grill à la restaurante la carte, Lobby Bar și Pool Bar.


Construit in 2003, renovata in 2015. 8 etaje, 2 lifturi, 260 unitati. Piscina, in perioada 01.06.–15.09. Restaurant de nefumători (principal), 2 restaurante a la carte, lobby bar, bar la piscină, Wi-Fi gratuit, birou de schimb valutar, seifuri in camere (contra cost), fitness, medic de gardă (contra cost), o recepție 24h, o zonă de parcare gratuită, serviciul de spălătorie/călcătorie este disponibil contra cost.


NOU Hotel VIVA CLUB 4*, NISIPURILE DE AUR 2023
• Extinderea gamei de băuturi alcoolice importate cu bine cunoscute și de înaltă calitate
• Actualizați meniul de cocktailuri cu cocktailuri proaspete de vară
• Vinuri siciliene îmbuteliate
• Cafea și ceai de clasă superioară
• Suc 100% natural în toate restaurantele și barurile
• Îmbogățirea minibarului, completarea zilnică gratuită cu apă minerală, băuturi răcoritoare, vin, bere, gustare de ciocolată, nuci prăjite, chipsuri, jeleu
• Aparat de cafea cu capsule și set de ceai în toate camerele cu reîncărcare zilnică

Servicii: Ultra All Inclusive

Cazare Hotel VIVA CLUB 4*, NISIPURILE DE AUR
Total 260 de unitati.

Check in: dupa ora 14:00
Check out: până la ora 11:00

Cameră dublă (max 2+0., aprox. 17 m2) Există 2 paturi obișnuite. Camerele sunt dotate cu baie cu dus si uscator de par, aparat de cafea cu capsule (reumplut zilnic -inclusiv), seif (contra cost), minibar (reumplut zilnic cu apă minerală, băuturi răcoritoare, vin roșu și alb, bere, ciocolată, nuci prăjite, chipsuri, bomboane jeleu-inclusiv), telefon direct, AC, terasa cu masa si scaune. Cazare maxim 2 adulti.
Cameră dublă Superior (max 2+1/3+0, aprox. 27 m2) Există 2 paturi standard. Patul suplimentar este o canapea dubla extensibila. Camerele sunt dotate cu - baie cu dus si uscator de par, cafea
aparat cu capsule (reumplut zilnic -inclusiv), seif (contra cost), minibar (reumplut zilnic cu apă minerală, băuturi răcoritoare, vin roșu și alb, bere, ciocolată, nuci prăjite, chipsuri, jeleu), telefon direct, aer conditionat centralizat, terasa cu masa si scaune. Cazare maxim 3 adulti.
Cameră de familie (max 2+2/3+0, 36 m2) Este o unitate formată din pat dublu și o canapea extensibila dubla. Camerele sunt dotate cu - baie cu WC dus si WC separat, uscator de par, aparat de cafea cu capsule (reumplut zilnic -inclusiv), seif (contra cost), minibar (reumplut zilnic cu apă minerală, băuturi răcoritoare, vin roșu și alb, bere, ciocolată, nuci prăjite, chipsuri, jeleu), telefon direct, aer conditionat centralizat, terasa cu masa si scaune.
Cazare maxim 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii.
Toate camerele au: bai cu dus si uscator de par, mocheta, telefon, aer conditionat, TV prin satelit, aparat de cafea cu capsule (reumplut zilnic - gratuit), minibar - gratuit - zilnic umplut cu apă minerală, băuturi răcoritoare, vin roșu și alb, bere, ciocolată, nuci prăjite, chipsuri, bomboane jeleu, seif (contra cost) balcon cu mobilier, internet wireless.

2 camere DBL adoptate pentru persoane cu dizabilitati (la cerere)
Zonele comune ale hotelului - hol, restaurant - sunt accesibile persoanelor cu dizabilitati.

Copii Hotel VIVA CLUB 4*, NISIPURILE DE AUR
Scaune înalte și pătuțuri gratuite, piureuri pentru copii
Program de divertisment în timpul zilei pentru copii cu vârsta între 4 și 12 ani; jocuri de grup și creative; discotecă copii (de 6 ori pe săptămână), loc de joacă multifuncțional pt copii lângă piscină; piscina separata pentru copii; Club pentru copii (4-12 ani), pătuțul este oferit gratuitm cu cerere prealabilă. (Nu este posibil în camera dublă standard)


Sport și divertisment Hotel VIVA CLUB 4*, NISIPURILE DE AUR
Gratuit: piscină, piscină pentru copii, șezlonguri, umbrele de soare și prosoape lângă piscina (în funcție de disponibilitate), gimnastică acvatică, sală de fitness, tenis de masă, biliard, gimnastică, darts, volei, animație de zi și de seară. Wifi.
Plătit: saună, jacuzzi, seif în cameră.

Animalele de companie nu se acceptă.
Parcare: Parcare pazita gratuita


HVD VIVA CLUB HOTEL - Concept Ultra All Inclusive 2023

MIC DEJUN
Restaurant principal tip bufet 7:30 – 10:00
Restaurant principal tip bufet / mic dejun tip bufet pentru trezire târziu / 10:00 - 11:00


PRANZ Restaurant principal tip bufet 12:00 - 14:00
MAXIMUM BAR-B-Q Snack bar 11:00 - 17:00
Gustare de după-amiază/dulciuri, cafea, ceai, înghețată/ 15:00 - 17:00

CINA Restaurant principal tip bufet 18:00 - 21:0
Restaurant italian à la carte /Este necesară rezervare/ 18:30 - 21:00 Cina a la carte în fiecare restaurant este disponibila o dată pe sejur pentru sejururi de minim 7 nopți (este necesară rezervare)
Restaurantul grill a-la-carte /Este necesară rezervare/ 18:30 - 21:00 Cina a la carte în fiecare restaurant este disponibial o dată pe sejur pentru sejururi de minim 7 nopți (este necesară rezervare)


Ultra All INCLUSIVE la hotelul HVD VIVA CLUB **** pentru sezonul de vară 2023 INCLUDE:

Mancare si bautura:
Mic dejun în restaurantul principal tip bufet de la 07:30 la 10:00 – diverse fructe și legume proaspete, brânzeturi, fulgi de porumb, cornuri, clătite, ouă, băuturi reci și calde.
Mic dejun tip bufet pentru cei care se trezesc târziu între orele 10:00 și 11:00 – în restaurantul principal
Prânz – în restaurantul principal la bufet de la 12:00 la 14:00 - varietate de salate proaspăt făcute și supe aperitive calde și reci, preparate vegetariene și din carne, paste, deserturi de casă

Snack Bar de la 11:00 la 17:00 - grătar, salate, hamburger, hot-dog, prăjituri și dulciuri, înghețată, cafea, băuturi răcoritoare.

Gustare de după-amiază de la 15:00 la 17:00 dulciuri, cafea, ceai, înghețată
Cina în restaurantul principal tip bufet de la 18:00 la 21:00 – varietate de preparate și specialități din bucătăria bulgărească și internațională, pizza, sculptură.
Cina festivă în restaurantul principal - o dată pe săptămână
Cina a-la-carte la restaurantul italian sau Grill – valabilă numai pentru oaspeții cu minim 7 nopți (Valabil o dată pe sejur pentru fiecare restaurant. Este necesară rezervare prealabilă)

Lobby Bar 08:00 – 24:00 – alcool local și selectat din import, băuturi răcoritoare, vin îmbuteliat, cocktailuri, băuturi calde
Bar de la piscină 10:00 – 23:00 – alcool local și selectat din import, băuturi răcoritoare

Beach Snack Bar (din iunie până la jumătatea lunii septembrie).
Orele de gustare 11:00 – 15:30
Băuturi răcoritoare și bere 10:00 – 17:00


BINE DE STIUT:
Beach Bar este deschis din iunie până la mijlocul lunii septembrie
Cină festivă în restaurantul principal tip bufet o dată pe săptămână
Cina a la carte este disponibilă o dată pe sejur pentru sejururi de minim 7 nopți - este necesară rezervare.

BARURI
Barul din receptie
Băuturi locale și selectate din import (băuturi alcoolice și nealcoolice), vin îmbuteliat, cocktailuri și băuturi calde 08:00 - 24:00
Barul de la piscină 10:00 - 23:00



PACHETUL ULTRA ALL INCLUSIVE INCLUDE ȘI:
Prosoape la piscină
Mini Bar – umplut zilnic cu apă minerală, băuturi răcoritoare, vin roșu și alb, bere, ciocolată, nuci prăjite, chipsuri, jeleu – gratuit
Aparat de cafea cu capsule în cameră (reumplut zilnic - gratuit)
Conceptul Ultra ALL Inclusive include băuturi locale și selectate IMPORTATE (băuturi alcoolice și nealcoolice), vin îmbuteliat.
Wi-Fi – gratuit
Seif - cu taxă suplimentară
Parcare – gratuită, păzită 24 de ore;


BINE DE STIUT:


Purtarea unei brățări este necesară pentru a utiliza toate serviciile Ultra All Inclusive
Check-in la ora 14:00,
Check-out la ora 11:00.

*Hotelul își rezervă dreptul de a face modificări programului în orice moment pe baza condițiile meteorologice, recomandărilor OMS și reglementările locale. Unele servicii pot fi limitate și/sau complet eliminate. Pentru informații detaliate și actualizate, vă rugăm să vizitați site-ul oficial al hotelului.

Facilitati

Minibar
Balcon
Fitness
Lift
Schimb valutar
Darts
Biliard
Ciclism
Umbrele de soare
Magazine
Telefon
Foehn
Animatori
Aqua Aerobic
Concierge
Yoga
Polo
Lobby bar
Snack bar
Club pentru copii
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
3 restaurante
4 baruri
Plajă publică
Meniu bufet
Seif - cu plata
Plajă cu nisip
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Tururi cu bicicleta
Divertisment de seară
Plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Zonă pentru fumători
Magazin de suveniruri
Curăţătorie chimică - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Canale TV pentru copii
Sală de fitness
Grătar
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Bar la piscină
Coafor - cu plata
Tv în spațiile comune
Bufet pentru copii
Spa/ centru wellness
Jocuri și puzzle-uri
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Transfer la/ de la aeroport
Bar pe plajă
Plajă - la 400 m
Baie cu cadă sau duș

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.