Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sol Nessebar Bay and Sol Nessebar Mare, All Inclusive - vizitat mai 2023


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sol Nessebar Bay este un complex de 4 stele care se află pe malul mării, în Nessebar, și oferă piscină interioară și piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Sol Nessebar Bay includ sală de fitness și teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere au balcon, cu vedere la piscină, unde oaspeții se pot relaxa în voie. Camerele luminoase de la Sol Nessebar Bay sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Sol Nessebar Bay oaspeții au la dispoziție 6 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională, mediteraneeană și italiană propun mâncăruri pentru gusturi diverse.. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 4 baruri, dintre care unul la piscină și unul pe plajă, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, coafor, tratamente faciale pentru toate tipurile de ten și tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Sol Nessebar Bay dispune de aqua park, ceea ce oferă un plus de amuzament copiilor, dar și adulților.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Sol Nessebar Bay amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Nu lipsesc nici opțiunile de minigolf, tir cu arcul, badminton sau camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Sol Nessebar Bay organizează discotecă și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – fitness, aerobic sau tenis de câmp pot fi practicate la proprietate de cei pasionați. Sol Nessebar Bay este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Sol Nessebar Bay oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

În grădina de la Sol Nessebar Bay există un loc de joacă pentru copii special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Sol Nessebar Bay se află la 2,5 km de Orașul vechi Nesebăr și la 18 km de Aeroportul Burgas. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Sol Nessebar Bay sunt: Aqua Paradise - 1,4 km, Kuban - 4,7 km, Parcul acvatic Action - 5,4 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte
Restaurant 3 - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte
Restaurant 4 - Bucătărie: spaniolă, Meniu: à la carte
Restaurant 5 - Bucătărie: germană, Meniu: à la carte
Restaurant 6 (corner) - Bucătărie: japoneză, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Aqua Paradise - 1,4 km
Stadionul Nesebăr - 1,6 km
Bedroom Beach Club - 2,3 km
Orașul vechi Nesebăr - 2,5 km
Central Bus Station - 4,3 km
Parcul de distracții Sunny Beach Central - 4,5 km
Kuban - 4,7 km
Royal Beach Mall - 5,1 km
Parcul acvatic Action - 5,4 km
Capul Emine - 17 km
Muzeul Aviației - 18 km

Plaje în vecinătate
Plaja Cacao - 2,4 km
Beach Aurelia - 450 m
Ravda Central Beach - 900 m
South Beach Nesebar - 1.000 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Burgas - 18 km
Aeroportul Varna - 66 km

Facilitati

Balcon
Fitness
Lift
Schimb valutar
Darts
Umbrele de soare
Bancomat
Tir cu arcul
Magazine
Telefon
Frigider
Foehn
Animatori
Aqua Aerobic
Aerobic
Club pentru copii
Șezlonguri
Parcare la proprietate - cu plata
Wi-Fi zone publice gratuit
Minigolf - cu plata
Biliard - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
4 baruri
Plajă publică
Meniu bufet
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Divertisment de seară
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Cameră de jocuri
Magazin de suveniruri
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Baie turcească - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Cadă cu hidromasaj - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Discotecă - cu plata
Teren de tenis - cu plata
Sală de fitness
Facilități călcat
Vedere la piscină
Bar la piscină
Servicii de înfrumusețare
Coafor - cu plata
Lounge SPA
Bufet pentru copii
Meniu pentru copii
Tratamente corporale - cu plata
Închiriere echipament badminton
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Tratamente faciale - cu plata
Seri cu cină tematică
Închiriere echipament tenis - cu plata
Bar pe plajă
Tobogane cu apă
Tenis de câmp - cu plata
Plajă - la 200 m
6 restaurante
5 tobogane cu apă
Manichiură & pedichiură - cu plata
Badminton

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.